Jezu kolejny xD
Żadna różnica który większa wtopa, natomiast moją jedyną pozytywną opinię na temat Pepe zająłem właśnie w dyskusji "kto jest największą wtopą w historii" i właśnie po tej dyskusji zaczęto mi przypinać opinię jakobym go bronił, chwalił czy kreował na kozaka, co zupełnie nie ma odniesienia do kontekstu tamtej dyskusji.
Analogicznie: zajmiesz stanowisko w dyskusji "wolisz się posrać czy poszczać publicznie" pisząc "z dwojga złego wolałbym się poszczać niż posrać", a wtedy 10 osób nie uczestniczących wcześniej w dyskusji zacznie krzyczeć w każdym innym temacie "Ryba lubi szczać publicznie!". Nie sądzisz że to nieco słabe?
Tak samo na forum zaczęło panować jakieś niezrozumiałe przeświadczenie że uważam Pepe za kozaka (i imputuje mi się tą opinię regularnie), bo kiedyś napisałem że nie uważam go za większą wtopę niż Kepa, a na potwierdzenie że nie był aż tak tragiczne podałem suche fakty, mówiące że w 3 lata w Arsenalu wykręcił podobne cyferki co "najlepszy lewoskrzydłowy świata" Leao w Milanie w tym samym okresie.