Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: snake » 17 sty 2006, 13:00

To chyba źle jak piłkarze strzela SOBIE hat-tricka czy mi się dyscypliny pomyliły?
Ja myslalem ze tutaj mowa o curlingu. :wink: To chyba mi sie dyscypliny pomylily. A tak na serio to trzy gole Zidanae to nie jest nic normalnego. :arrow: To jest napewno cos o czym Zinedine mazyl sobie po cichu cale zycie i w koncu mu sie udalo.
Nie ma sie co dziwic, duzo 'kibicow' Realu, kibicuje mu tylko wtedy gdy osciaga dobre wyniki, pieknie gra i te pe. Oczywiscie jest duzo takich co kochaja mimo wszystko ten klub.
Niestety taka jest rzeczywistosc. Nie raz slyszalem ze ktos kibicowal Realowi bo wygrywal i jak zaczol przegrywac to przestawili sie na Barcelone. Nie chodzi tutaj zabardzo o to bo na mecze Realu nie chodzi sie tylko zeby obejrzec mecz, tylko zeby "zwiedzic" mecz, tzn. ludzie chodza na Santiago Bernabeu jak do muzeum. Zawsze, na kazdym meczu sa ludzie ktorzy nigdy wczesniej nie byli i juz nie beda. Mecz odbyl sie pare dni po zwycieztwu Realu u siebie z Athletic Bilbao w Pucharze krola. Zapowiadalo sie ze przyjdzie wiecej kibicow a tutaj "pustka", bylo ich duzo, ale jeszcze nie widzialem meczu ligowego tak malo zapelnionego.

para los que me entienden, que sepan que el madrid va mejorando y que todavia puede ganar todo lo que hay para ganar este año y que los chulos se callen

Saludos

Wróć do „Hiszpania”