Wisła Kraków (zbiorczy)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Lakier » 17 sty 2006, 14:52

Michal Wróbel wkoncu (czy w koncu? :roll: ) zmienil klub, w rundzie wiosennej bedzie gral w Gorniki Zabrze, jestem ciekaw co tam pokaze, warunki ma, talent ( :wink: ) niby tez, najslabsza jego strona bedzie doswiadczenie, no ale zycze mu powodzenia.

Jacek Kowalczyk, jeden z niewypalow transferowych Henia K., prawodopodobnie wyladuje w Widzewie, Boniek ponoc juz rozmawia o nim z dzialaczami. Jestem ciekaw jak to sie stalo, ze w GKS Katowice prezentowal sie tak dobrze, a gdy tylko przeszedl do Wisly, zaczal grac niczym ja po czterech piwach.

Berreto sie spoznil, Berreto wyladowal w rezerwach. Szkoda.

Sprawa Michaela Thwaite stoi w miejscu, przydalby sie juz teraz w Wisle, ale i tak jestem zadowolony ze Wisla kupila w koncu srodkowego obronce, mam nadzieje ze sie sprawdzi.

Jestem ciekaw, czy dzialacze Wisly, naprawde nie chca sprzedac Radka Sobolowskiego, czy tylko tak mowia, zeby podbic cene (sic!).. Osobiscie wierze(naiwniak) w pierwsza wersje.

Sprawa transferu Baszczynskiego, za granice ucichła. Moim zdaniem powinni go sprzedac w pizdu, bo jak tylko uslysze ze pragnie go jakis klub, to znowu bedzie psioczyl.

Wróć do „Polska”