A nie Barreto?Lakier pisze:Berreto sie spoznil, Berreto wyladowal w rezerwach. Szkoda.
Fakt szkoda, że odsunęli go do rezerw, wszak wytłumaczył Mielcarskiemu, iż miał problemy osobiste.
Nie wiem w czym problem. National skorzystałby tylko na wsześniejszej sprzedaży Thwaite'a. A środkowy obrońca w Krakowie jest potrzebny od zaraz. Nie dawno słyszałem o rzekomym zainteresowaniu Ivica Kriżanacem. Swego czasu jeden z najlepszych stoperów grających w Polsce jednak powiedział, że nikt sie do niego nie zgłaszał. Znaczy transfer mało prawdopodobny?Lakier pisze:Sprawa Michaela Thwaite stoi w miejscu, przydalby sie juz teraz w Wisle, ale i tak jestem zadowolony ze Wisla kupila w koncu srodkowego obronce, mam nadzieje ze sie sprawdzi.
Nie sądzę, by Wisła chciała sprzedać Sobola, po odrzuceniu oferty Southampton.Lakier pisze:Jestem ciekaw, czy dzialacze Wisly, naprawde nie chca sprzedac Radka Sobolowskiego, czy tylko tak mowia, zeby podbic cene (sic!).. Osobiscie wierze(naiwniak) w pierwsza wersje.
Jak Marcin znowu ma mieć pretesnje, to już lepiej niech odejdzie.Lakier pisze:Sprawa transferu Baszczynskiego, za granice ucichła. Moim zdaniem powinni go sprzedac w pizdu, bo jak tylko uslysze ze pragnie go jakis klub, to znowu bedzie psioczyl.
Tylko trzeba byłoby rozejrzeć się za jego następcą [ Kaczorowski został zakupiony raczej po to by poszerzył ławkę rezerwowych]. Może Kłos z Zagłębia Lubin? Ma za soba bardzo udaną rundę, młody, utalentowany zawodnik.