Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 17 sty 2006, 16:40

Lakier pisze:Berreto sie spoznil, Berreto wyladowal w rezerwach. Szkoda.
A nie Barreto?
Fakt szkoda, że odsunęli go do rezerw, wszak wytłumaczył Mielcarskiemu, iż miał problemy osobiste.
Lakier pisze:Sprawa Michaela Thwaite stoi w miejscu, przydalby sie juz teraz w Wisle, ale i tak jestem zadowolony ze Wisla kupila w koncu srodkowego obronce, mam nadzieje ze sie sprawdzi.
Nie wiem w czym problem. National skorzystałby tylko na wsześniejszej sprzedaży Thwaite'a. A środkowy obrońca w Krakowie jest potrzebny od zaraz. Nie dawno słyszałem o rzekomym zainteresowaniu Ivica Kriżanacem. Swego czasu jeden z najlepszych stoperów grających w Polsce jednak powiedział, że nikt sie do niego nie zgłaszał. Znaczy transfer mało prawdopodobny?
Lakier pisze:Jestem ciekaw, czy dzialacze Wisly, naprawde nie chca sprzedac Radka Sobolowskiego, czy tylko tak mowia, zeby podbic cene (sic!).. Osobiscie wierze(naiwniak) w pierwsza wersje.
Nie sądzę, by Wisła chciała sprzedać Sobola, po odrzuceniu oferty Southampton.
Lakier pisze:Sprawa transferu Baszczynskiego, za granice ucichła. Moim zdaniem powinni go sprzedac w pizdu, bo jak tylko uslysze ze pragnie go jakis klub, to znowu bedzie psioczyl.
Jak Marcin znowu ma mieć pretesnje, to już lepiej niech odejdzie.
Tylko trzeba byłoby rozejrzeć się za jego następcą [ Kaczorowski został zakupiony raczej po to by poszerzył ławkę rezerwowych]. Może Kłos z Zagłębia Lubin? Ma za soba bardzo udaną rundę, młody, utalentowany zawodnik.

Wróć do „Polska”