Puchar Narodów Afryki (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 17 sty 2006, 17:53

xeneize pisze:Chłopie weź się nie pogrążaj i lepiej już nic nie odpisuj. Jeżeli wynik meczu ma Twoim zdaniem wpływ na ocenę potencjału danej drużyny, to rozumiem, że ta drużyna, która wyjdzie zwycięsko z meczu pomiędzy Senegalem a Nigerią będzie miała większy.
czy ja napisalem ze wynik meczu wplywa bezposrednio na ocene potencjalu druzyny :?: Otoz nie - napisalem ze w pewien sposob czyli mniej lub wiecej oddaje jakis obraz choc czasem zludny - przyklad mecz Francja - Senegal

xeneize pisze:Atutem Senegalu nie są w żadnym wypadku jakieś szczególne umiejętności jego piłkarzy, no bo którego z nich można obecnie w ogóle porównywać do takich zawodników jak Martins, Okocha Aghahowa czy młody Obi Mikel? Ano żadnego.
I co z tego ze maja Martinsa, ktory gra bardzo chimerycznie, poza tym osmiele sie porownac do nich Nianga, Dioufa czy tez Camare

xeneize pisze:Nawet jeżeli Brazylia najbliższe mistrzostwa przegra z kretesem kompletnie nic się w tym względzie nie zmieni. Nadal piłkarze brazylijscy należeć będą do tych najlepszych na świecie, a drużyna Brazylii będzie mieć ten największy potencjał
'
To chyba jest oczywiste

Corinthians pisze:W tych eliminacjach sami pokazali jak dużo im brakuje do Nigerii i Kamerunu
A niby w jakis sposob to pokazali???
Corinthians pisze:Zachowaj swoje żenujące argumenty dla siebie
A ty swoje zenujace docinki

I mowilem ze nie chodzi mi o przyszlosc wiec nie interesuje mnie to jak beda grac za pare lat
chidzlo mi o aktualne mozliwosci druzyn na PNA
Co niesie za soba to ze trzeba zwrocic uwage na aktualna fomre graczy
- OBA - jak juz wczesniej pisalem
- mAKINWA - po kontucji bez formy
- Julius - wielka niewiadoma, nie jest w rytmie meczowym
- Obinna

Zas Niang i Camara sa w niezlym gazie - poza tym jak sam pisales w Senegalu graja bardziej doswiadczeni zawodnicy i chyba sa bardziej zgranii

Wróć do „Piłka nożna na świecie”