Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2136
Kibicuję: Manchester United

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mr.Chris » 08 sie 2022, 16:28

piotrcies pisze: ↑
08 sie 2022, 15:55
Ale [k****], muszę przyznać, że cała radość z nadchodzącego sezonu uszła na samym jego początku.
I tak długo. U mnie uszła jakoś po 2-3 tygodniach sagi z FDJ. Był nawet taki moment, że przez 2-3 dni nie wchodziłem na żadną stronę związaną z United.

Arnautović do kpina. Typ mógł być naprawdę mega katem kilka lat temu, ale szklanka pokroju Jonesa... Nawet dawałem się na to nabrać i 3 lub 4 razy kupowałem go do składu w Fantasy po kontuzjach :D

Co do Rabiota, to dopiero teraz sobie go wygooglowałem (pierwsza podpowiedź po wpisaniu "Adrien Rab" w Google, wyskakuje "Adrien Rabiot matka" :D ). Typ najgorszych liczb nie ma, jeżeli chodzi o liczbę występów, czyli coś umie i chyba też potrafi coś wykreować, miewał statystyki 5g/6a w 17/18 i 5g/3a w 20/21. Nie jest to mega dużo, ale jak na DM to nie ma co płakać.

Chciałbym jednak wierzyć w myśl, która mnie naszła czytając forum - Rabiot jest tylko po to, żeby przyspieszyć transfer FDJ i ktoś na to wpadł dopiero po 2 miesiącach szarpania się. United jednak nie słynie z takich zagrań.

Wróć do „Anglia”