R jak Rasiak

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: herdek » 18 sty 2006, 8:06

Dzisiaj muszę pochwalić Rasiaka za występ w rezerwach Tottenhamu. Dwa gole i chyba jedna asysta to już jest cos, szkoda tylko że w rezerwach. Bramka z 24 minuty to jak napisał "Superxpress" - Magia.

"Rzeczywiście, muszę przyznać, że mój gol był wyjątkowej urody - opowiada Rasiak. - Kolega z zespołu Johnnie Jackson na skrzydle okiwał dwóch rywali, ale kiedy próbował minąć trzeciego, uciekła mu piłka - opisuje sytuację "Rossi". - Odbiła się tak, że trafiła do mnie. Podbiłem ją sobie nad głowę i uderzyłem z 11 metrów przewrotką w długi róg.

Na oficjalnej stronie klubu pisze:

"Kibice, którzy oglądali mecz rezerw Tottenhamu i Norwich, w 28. minucie doświadczyli chwili magii".

Grzesiu o swoich marzeniach:

A ja wciąż wierzę, że dostanę znów szansę i tym razem ją wykorzystam - zapowiada Grzegorz Rasiak. - Wiem, że to był tylko mecz rezerw, ale taki występ zawsze człowieka bardzo podbudowuje. Na szczęście spotkanie z Norwich oglądał asystent trenera Martina Jola, a poza tym szkoleniowiec rezerw to trzeci trener pierwszego zespołu. Jol więc na pewno dostanie dokładny raport, kto jak się zaprezentował.

No, no jeśli tak dalej bedzie to Rasiak na 100% pojedzie na MŚ Germany 2006 ;)

Wróć do „Polska”