Pochopna decyzja. Tak młody zawodnik ma wahania formy. To zwykle spotykane zjawisko. Dltego ja nie przekreślałbym Crisa. Sądzę, że zacznie grać na wysokim poziomie. Oczywiście, jeśli już miałby odejść to za nie małe pieniądze, a z wyszukaniem jego zastępcy nie byłoby problemu.Piotr_zombie pisze:też jestem za sprzedażą CR7 ale wyłącznie za ogromną kwotę bo ma ogromny potencjał i jest wart każdej sumy ale można powiedzieć, że nie sprawdził się w Anglii. Kiedyś był w formie a tak młody zawodnik powinien się rozwijać a widzę, że on powoli cofa się w rozwoju choć to może tylko tymczasowy spadek formy. wyceniłbym go na około Ł30 mln
Agent Diarry ujawnił, że włodarze United interesowali się jego klientem w zeszłym roku.*_For_zaza_Milan_* pisze:Pamietam że kiedyś gadaliś my o Diarze z Lyonu w kontekscie zastąpienia Keane. I nowej drugiej lini Diabłów ale jak widac Ferguson.
„Moim zdaniem Diarra jest najlepszym defensywnym pomocnikiem w Europie. Już niebawem będzie grał dla jednej z piłkarskich potęg. Premiership jest ulubioną ligą Mahamadou" - powiedział agent reprezentanta Mali.
Real, Chelsea czy Man United? - w jednej z tych drużyn w przyszłym sezonie powinien zagrać Diarra.
Czy to jest jego jedno marzenie to nie wiem, ale pojawiły się takie informacje. Transfer byłby możliwy dopiero w lato. Szczerze mówiąc, mam nadzieję, że Gattuso nie trafi na Old Trafford. To wiekowy zawodnik, a nam potrzeba zawodnika o większych umiejętnościach.*_For_zaza_Milan_* pisze: Nadal ma jedno marzenie -Rino Gattuso - jak podaja dziś Włoskie portale MU nawet juz oferty wysyła.
Sir. Alex wychodzi z założenie że Gattuso jest lekiem na cało zło. Co mnie martwi to według na szczeście nie potwierdzonych źródeł MU są w stanie dać Ruud... Rino dla kibiców Rossonerich jest bez cenny. Mam nadzieje że i Galliani podziekuje za zainteresownie rzeźnikiem i odmówi...
Milanowi to już chyba wystarczy napastników co? Bardzo wątpliwa jest podana przez Ciebie kolej rzeczy.
Nemanja Vidić prawdopodobnie dziś zadebiutuje w meczu z Burton. Natomiast w ekipie United zabraknie kontuzjowanych - Paula Scholesa i Park Ji-Sunga oraz zawieszonych za kartki Cristiano Ronaldo i Wayne'a Rooneya.
Kadra: Van der Sar, Howard, Steele, Neville, Bardsley, Ferdinand, Pique, Vidic, Brown, Silvestre, Evra, O’Shea, Richardson, Fletcher, Smith, Giggs, Van Nistelrooy, Rooney, Saha, Solskjaer, Rossi.