Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 18 sty 2006, 19:26

Manumef pisze:Pochopna decyzja. Tak młody zawodnik ma wahania formy. To zwykle spotykane zjawisko. Dltego ja nie przekreślałbym Crisa. Sądzę, że zacznie grać na wysokim poziomie. Oczywiście, jeśli już miałby odejść to za nie małe pieniądze, a z wyszukaniem jego zastępcy nie byłoby problemu.
Dokładnie tak...dodatkowy zły wpływ na jego forme, miały te nie do końca wyjaśnione wydarzenia, z pewnością nieprzynoszące mu chluby i raczej nie związane z boiskiem.. ;) ale jest to kolejny dowód na to, że nie jest on jeszcze "kompletnym" piłkarzem...jeszcze dużo wody w Tamizie przepłynie, zanim będzie można go nazwać piłkarzem "z krwi i kości"..ale co również nie ulega wątpliwości, że taki materiał na piłkarza doskonałego musi troche kosztować...i szczerze wątpie w to, że włodarze Manu zdecydowaliby się sprzedać Portugalczyka...byłby to wielki błąd z ich strony...co do zastępcy to chyba lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu, chociaż ta postać w garści nie do końca odzwierciedla Crisa... :lol:lepsza byłba tu choćby sikorka :lol: a więc lepsza sikorka w garści niż gołąb na dachu ;)
co do Diarry to jestem nadal święcie przekonany, że byłby to najwłaściwszy człowiek, dla obecnej sytuacji Manu...i raczej każda w miare racjonalna suma dzięgów jest warta takiego fightera...no ale i konkurenci do zatrudnienia tegoż zawodnika są niczego sobie...tylko nie wiem po co on jeszcze w Chelsea...mało ich tam do grania :roll:
Pozdrawiam...

Wróć do „Anglia”