Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 18 sty 2006, 20:19

Tomachos pisze:Flustrat
Milo mi, Bartek.
Tomachos pisze:Krzysiu, pokazałem wywiad przed sezonem i wypowiedziałem swoje zdanie, nie prosiłem Ciebie o "walke" o dobre imie Realu
Tu nie chodzi o walke. Bo jezeli powiesz mi, ze dales ten wywiad nie majac intencji pokazania pychy Carlosa (az dziwne, ze nie strzeliles tekstu o liderze do marca :shock: ) to jutro zapisuje sie do Samoobrony. Poza tym, zeby sie wypowiedziec nie musze chyba byc o to proszony :P
Tomachos pisze:Nie umieściłem tego wywiadu po to żeby was upokarzać jako kibiców Królewskich
Nie ma takiej mozliwosci. Niewazne jakbys sie stral. Wiec w to jestem gotow uwierzyc :lol:
Tomachos pisze:tylko pokazać jak wielkie nadzieje przed sezonem mieli piłkarze Królewskich i z jaką pewnością siebie sie wypowiadali.
No a ja sie pytam - i co z tego? Jezeli w tym wywiadzie bylo cos dziwnego i uderzajacego to pokaz mi to. A jezeli nic takiego nie bylo, to jaki sens ma wklejanie wywiadow? Bedziemy dawac wszystkie?
Chyba mam zly dzien, bo malo rzeczy kumam :?
Tomachos pisze:Twoje gadanie że nie mógł inaczej się wypowiadać jest mikusia warte.
Slyszysz? To chyba smiech na sali. Tak mi sie wydaje. :roll:
Tomachos pisze:No cóż i moderator lubi sie napinać
To chyba masz problemy z definicja slowa "napinka". Ale mniejsza z tym.
Tomachos pisze:skończysz jak Romantyk
Zaczne pisac wiersze?
Jones pisze:I Real nie będzie miał z pewnością takiego spacerku jak sie spodziewają wszyscy kibice.
Kto sie spodziewa spacerku? Spacerek to mozna sobie zrobic do warzywniaka, ewentualnie na planty na piwko. Ale tu trzeba obcinac czy kabaryna sie nie zapuszcza w alejki :lol:

Wróć do „Hiszpania”