Milo mi, Bartek.Tomachos pisze:Flustrat
Tu nie chodzi o walke. Bo jezeli powiesz mi, ze dales ten wywiad nie majac intencji pokazania pychy Carlosa (az dziwne, ze nie strzeliles tekstu o liderze do marcaTomachos pisze:Krzysiu, pokazałem wywiad przed sezonem i wypowiedziałem swoje zdanie, nie prosiłem Ciebie o "walke" o dobre imie Realu
Nie ma takiej mozliwosci. Niewazne jakbys sie stral. Wiec w to jestem gotow uwierzycTomachos pisze:Nie umieściłem tego wywiadu po to żeby was upokarzać jako kibiców Królewskich
No a ja sie pytam - i co z tego? Jezeli w tym wywiadzie bylo cos dziwnego i uderzajacego to pokaz mi to. A jezeli nic takiego nie bylo, to jaki sens ma wklejanie wywiadow? Bedziemy dawac wszystkie?Tomachos pisze:tylko pokazać jak wielkie nadzieje przed sezonem mieli piłkarze Królewskich i z jaką pewnością siebie sie wypowiadali.
Chyba mam zly dzien, bo malo rzeczy kumam
Slyszysz? To chyba smiech na sali. Tak mi sie wydaje.Tomachos pisze:Twoje gadanie że nie mógł inaczej się wypowiadać jest mikusia warte.
To chyba masz problemy z definicja slowa "napinka". Ale mniejsza z tym.Tomachos pisze:No cóż i moderator lubi sie napinać
Zaczne pisac wiersze?Tomachos pisze:skończysz jak Romantyk
Kto sie spodziewa spacerku? Spacerek to mozna sobie zrobic do warzywniaka, ewentualnie na planty na piwko. Ale tu trzeba obcinac czy kabaryna sie nie zapuszcza w alejkiJones pisze:I Real nie będzie miał z pewnością takiego spacerku jak sie spodziewają wszyscy kibice.