Uczniowie vs nauczyciele :)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 18 sty 2006, 20:51

cykcyk pisze: pozdro adekk nie denerwuj się tak poprostu denerwuje mnie jak ktoś narzeka tak jak ty.
To w końcu kto tu się denerwuje...ja tam zachowałem iście stoicki spokój...nawet mi przez chwile ciśnienie nie podskoczyło...ale po takich wypowiedziach można będzie słyszeć takie opinie :arrow:
po przeczytaniu niektórych postów, ciesze sie z faktu, że mnie nie dosięgnęły te zmiany.
A po co to komu?? :>
cloner pisze:ehhh, szkoda slow, kazdemu nauczycielowi nalezy sie ogromny szacunek oni maja [w przytlaczajacej wiekszosci] ogromna wiedze, duzo wieksza anizeli uczniowie, a tu taki zonk ze strony uczniow
Kurcze cloner...aż się wzruszłem po przeczytaniu tego fragmentu..nie znałem Cie jeszcze od tej strony :P
cykcyk pisze:ja komuś nie pasuje ten temat to niech to przemilczy a nie wtrąca swoje zdanie które i tak nic konkretnego nie wnosi.
a co do tej kwestii...jeżeli myślisz, że te opinie, które są tak krzywdzące dla podanego zagadnienia są niepotrzebne...to czy zastanowiłeś się troche nad tym?? :roll: czyli co, potencjalny czytający ma znać tylko jedną stronę medalu...co za obiektywizm...pochwalić i zakopać dla potomnych..
Pozdrawiam..

Wróć do „Hyde Park”