Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 sty 2006, 1:49

Tomachos a co trzeba ukrywać takie sprawy i jak Tomus kłamać w "żywe oczy" nie widze powodu by tak robić ? Sprawe może było załatwić po cichu - fakt ale czemu ? w momecie gdy ktos potrafi kolegów zmieszacw styuacje które nie miała miejsca a pełni funckje jaką pełni przy której sie kieruje przynależnoscia klubowa to wybacz. ..

Bagg wybacz ale już mnie ścina wiec jak coś jutro Ci odpisze. A jak sie nudzisz to zobacz na strone głowną i kilka tematów forum jak to fan Juventusu potrafią sie wypowiedzianć na temat piłki we Włoszech czy też innych ligach. Wczorajsza kolejka to pokazała. Pokazuje każda kolejna Primera Division czy Premiership - Niestety :/ "Forza" wiec przypomne Ci Twoje dzisiejsze słowa :
bagg pisze:A może po prostu nie mogę być obiektywny. bo on jest Milanistą? Czasami mam z tym niestety problemy.

P.S.
bagg pisze:Nie twierdzę, że Juventini są bez winy

Ale jacy Juventini :> chłopie co to za kibice który nawet nie portafia napisać czegoś mądrego w kontekscie swojego klubu ? pisza o transferch choć zawodnik dobrze w akcji nie widzieli :/ nie wszyscy oczywiście. Ale jakoś z fanami Interu czy Romy nie ma kłopotu i nie piszą by pisać - co wieksza średnia wielu ?

Wróć do „Wracając Do Meritum”