Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 20 sty 2006, 7:46

*_For_zaza_Milan_* pisze:Moderator Tomusmc, napisał do mnie wiadomośc prywatna, w której było zawarte nastepujące zdanie:

Tomusmc napisał:
Wspólnie z innymi modami stwierdziliśmy, że jeśli się nie poprawisz to dostaniesz bana.
*_For_zaza_Milan_* ,a czy czasem ,zeby wywlec treśc wiadomości prywatnej nie trzeba zgody drugiej osoby :roll: nie uważasz ,ze to trochę nie elegancko :?: Bo jesli nie to ja mogę pokazac publicznosci czesc wiadomości od ciebie do mnie wtedy to szacunku bedziesz musiał szukac gdzie indziej :?

Poruszasz ta sprawę wielce oburzony :shock: co jest dla mnie bardzo dziwne. Przeciesz kazdy doskonale wie jak ostatnio pisałes w tematach zwiazanych z Juve ,wiec nie rozumiem dlaczego robisz kolejna rewolucje ,jesli chcesz moge ci zacytowac pare wypowiedzi za ktore nie wiem dlaczego nie zostałes nagrodzony :shock: i ty tutaj piszesz o niesprawiedliwości :roll: .

Czepiasz sie cały czas tylko i wyłacznie kibiców Juve (prawdziwy powód kazdy zna) nie powinno cie to zbytnio interesowac czy ktos napisze FORZA czy innaczej ,powinienes sie cieszyc ,ze ty wszystko wiesz ,po co sie denerwujesz :?: Dziwne jest także to ,ze kibice innych druzyn takze tch włoskich pisza o meczach jeszcze krócej niz "Forza" ,ale wtedy oczywiści ci to nie przeszkadza bo przeciez to nie kibic tego złego i brudnego Juventusu :?

*_For_zaza_Milan_* pisze:Warto zauważyć że jakoś wsród kibiców o innych przynależnościach klubowych nie ma "problemu" - Fani Romy, Fiorentiny, Inter, Lazio, Bresci, Realu, Barcelony, Valenci, Atletico, Arsenalu, Chelsea, Tottenhamu, MU, Lyonu, OM, Bayernu, BVB, Wisły, Legi itd... itd....

Zacznij pisac do nich ciągle np. "Mafia biedaków" ,"EPOkowcy" ,"Grają dla kiepów" ,"kibice za 10" czy inne obrazy to bedzie "problem" zapewniam.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Tomusmc napisał:
Jeśli dostane albo sam zobacze twoje nowe wpisy gdzie napinasz to inaczej pogadamy bo to już przestało być śmieszne.

Całkowicie prawdziwe zdanie i ty o tym dobrze wiesz :?

Co do tego czy Tomusmc kontaktował sie z innymi Modami to nawet ty sie nie dowiesz ,bo niby dlaczego Mod ma ci powiedziec prawde :roll: :wink:

Zmień sie zaza ,przestan pisac ciagle o tym samym ,przestan obrażac Juve to i nie bedzie takich sytuacji.

Pozdrawiam

Wróć do „Wracając Do Meritum”