Rozumiem, że byłeś bardzo przejęty napisaniem tego apelu (?) i pominąłeś na samym początku ważne stwierdzenie. Powinieneś dopisać "wydaje mi się, że..." a wtedy ja przyznałbym Ci rację. Wydaje Ci się.*_For_zaza_Milan_* pisze:jeden z moderatorów który tak czesto sie wypowiada o piłce jak ks. Rydzy o koalicji PiS - PO śmie uczyć innych choć jego wiedza jest naprawda słaba. I troche obniża loty tego potralu. Tym bardzie że pełni funkcje jaką pełni. I powinie nadal sie wypowiadać w innych tematach niż piłkarskie. Nie ma żadnego autorytetu w moich oczach - bo szacunek to innych moderatorów nie został "nadany" wobec przynależności klubowej - i nie życze by taki człowiek zabierał głos w sprawach których tak naprawde nie powinny go tyczyć. Gdyż pokazał już że i z wiedzą i obiektywizmem czy prawdomównością jest na bakier.
Oceniasz wiedzę Tomusamc. Masz do tego prawo w zasadzie, ale nikt tutaj nie będzie traktował Twojej opinii o wiedzy Tomusa jako opinii wiarygodnej. Po prostu. Jeżeli Ty piszesz, że Tomusmc obniża loty portalu no to co można zrobić, jak nie uśmiechnąć się tylko pod nosem (wersja dla tych którzy potrafią się nie przejmować) albo manifestacyjnie uderzyć kilka razy głową o ścianę dla rozładowania nerwów (wersja dla tych, których bardzo denerwują Twoje teksty). Ja tam się tylko uśmiechnąłem i dalej się uśmiecham. Szkoda tylko, że moja słowa lądują w próżni.
Kontaktował się ze mną o czym zresztą rozmawialiśmy Zaza i dobrze o tym wiesz. Powiem więcej. Sam go w tą sprawę wciągnąłem bo moje poprzednie starcie z Tobą wszyscy wiedzą jak się zakończyło. Poinformowałem o całym zajściu Tomusamc z racji tego, że uważam go za osobę obiektywną i lepiej zorientowaną w tematach włoskich niż ja. To nie jest zresztą tylko moja opinia bo Tomus jak mod uchodzi na forum za jednego z lepszych i nie ma do niego żadnych zastrzeżeń. Powiadasz, że ustaliłeś, że nie kontaktował się on z innymi modami? No to, żle ustaliłeś. To jednak nie przeszkodziło Ci w tym, aby zasiać niepotrzebny ferment w postaci fałszywych oskarżeń o kłamstwo Tomusamc. Zajebiście Zaza. Muszę się tego manewru nauczyć.*_For_zaza_Milan_* pisze:Moderator Tomusmc, napisał do mnie wiadomośc prywatna, w której było zawarte nastepujące zdanie:
Po pierwszeTomusmc pisze:Wspólnie z innymi modami stwierdziliśmy, że jeśli się nie poprawisz to dostaniesz bana.jak ustaliłem ten człowiek nie kontaktował się z innymi moderatorami, ale zabrał głos w ich imieniu. Jak przewodniczący Samoobrony w imieniu narodu.
To już nawet kolegów po wachu szacunkiem nie darzysz ? kłamać
Wstyd
![]()
Nie Ty jesteś tutaj od oceniania wiedzy userów. To znaczy oczywiście możesz ją oceniać, ale Twoja opinia nie ma znaczenia dla ich egzystencji na forum. Jeżeli nie odpowiada Ci to co piszą to możesz ich ignorować. Istnieje nawet taka funkcja na forum jak 'ignoruj' Poważnie. To nie jest utopia Zaza. Nie wszyscy piszą tutaj tak jak Ty byś chciał i wiedzą tyle ile Ty byś chciał. W żadnym wypadku jednak nie wpływa na ich pozycję na forum.*_For_zaza_Milan_* pisze:I tu znów trzeba sie odnieść do wiedzy Tego oto człowiek i ludzi podobny jemy który pisza na tematy o których wiedza tyle co Leszek Miller o sprawiedliwość. Po pierwsze. Arrow Jak Ten człowiek i jemu podobni koledzy potrafią opisać spotkanie ligowe bądz wydarzenie z piłkarskich klimatów słowem "Forza" i nic wiecej to chyba pomylił pokoje ? Portal cieszący sie tak dobrą opinia chyba powinien polegać także na w pełni poinformowanych moderatorach Question A nie ludziach którzy oceniają pewne sytuacje na podstawie przynalezności klubowej
*_For_zaza_Milan_* pisze:Pragne także zauwazyć że zaczyna sie robić dziwna sprawa. Szkoda że to tylko los skrzywdził "fanów" pewnego klubu. Szkoda że moderator Tomusmc - nie potrafi zapanować nad "kolegami" którzy mają taka sama przynalezność klubową jak On. Wiedzy im nie przekaże to pewne ale dobre słowo i też może pomóc.
Tomusmc nie odpowiada za fanów Juventusu. Tyle. A odnośnie dobrego słowa to nie zawsze pomaga. W Twoim przypadku prośby o to, abyś się nie napinał nie pomagają póki co.
... [*]*_For_zaza_Milan_* pisze:Mam ogromna nadzieje że redakacje będzie konsekwentna (patrz: Romantyk) i podejmie właściwą decyzje. Naprawde trudno jest prowadzić rozmowy z człowiekiem z którym tak naprawde nie może wymienić informacji na temat piłki. A taki jej sens tego forum - A "dziwne sytuacje" ocenia na podstawie przynaleźnosi klubowej.
Mój pierwszy kryzys. Zabrakło mi sił, aby odpisać na te brednie. Zaznaczcie ten dzień w kalendarzu.
Tomusmc prowokuje? Muszę to zapisać bo nie wpadłbym na to za nic. Ja pojęcie prowokacja rozumiem inaczej. Mógłbym podać to na przykładzie Twoich wypowiedzi, ale nie chce mi się. Nie warto.*_For_zaza_Milan_* pisze:a teraz człowiek który tak naprawde nie potrafi sie wypowiedzieć o grze swojego zespołu śmie w taki sposób prowokować ? Może nie potrafi podołać zadaniu ? bo jak może kontrolować styuacje na forum piłkarskim skoro ma pewne braki. I tu właśnie przydaje sie przynależność klubowa.
Ja ze swojej strony jestem przekonany, że forum nie zginie kiedy przestaniesz nieustannie dogryzać innym i napinać się. Jak już napisałem wcześniej - ignoruj. Jeżeli coś/ktoś Ci nie odpowiada to ignoruj, ale nie napinaj. Jestem przekonany, że druga strona konfliktu nie będzie Ciebie niepotrzebnie zaczepiała i prowokowała. Naucz się tolerancji Zaza. Wiedzy nie można Ci odmówić, ale tolerancji tak.*_For_zaza_Milan_* pisze:Ze swojej strony obiecuje poprawe jeśli moje wypowiedz są "bużliwe" jednak poraz kolejny pragne zauważyć że takie "ogniska" mają miejsce tylko i wyłacznie na lini - pewnej przynalezności klubowej* i ich więdzy na tematy zawarte "w rozmowie."
Tomachos
Ibrahimović/Zlatan18
bagg
Były do Was jakieś pytania, sugestie, propozycje? Nie? Tam są drzwi