Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 sty 2006, 11:42

Niggaz po pierwsze to już mi sie nie wydaje ale jestem pewień :!: Po drugie - ustaliłem że Tomus tak naprawde się z nikim nie kontaktował a jego "płacz" jest tylko i wyłacznie zwiazany z tym że tak naprawde taki z niego moderator jaki kibic czyli mizerny co pokazuja kolejki ligowe i tego typu treść wiadomośc. Nie życze sobie by człowiek który na forum piłkarskim jest tak naprawde tylko statysta pisał tego rodzaju rzecz. Tym bardzie pragne zauwazyć że tak naprawde on chyba sam nie wie co pisz (jak o piłce), bo dziwne że nie wypowaida się w tematach piłkarskich z skoro Zaza nie ma racji :?: Czemu jako moderator nie wypowie sie w temacie w który widzi że są "nie dociągniecie" - nawet z mojej strony ? Mowa sam sobie na to pytanie odpowiedz. Nie ma żadnego autorytetu w moich oczach - bo jak napisałem dziwne sprawa że nikt inny tak naprawde nie jest celen napinek tylko ludzie mający tak naprawde słaby wkład w tematy piłkarskie. Po trzecie Niggaz wykasowałem Twoja wiadomośc a szkoda. Przypomnij sobie co napisałeś. Bo kontaktowałem sie prawie z każdym modem na tym forum i sprawa wyjasnił sie szybko. Po czwarte Niggaz nawet nie smie myslec o tym by Ktoś pisałe tak jak ja bym chciał ? z skąd wogóle taka myśl ? Tylko powiedz mi szczerze czy w tematach piłkarskich tylko szczekanie zakończone wyrazem "Forza" podnosi watrość tego forum jako encyklopedi piłkarskiej. Czemu Ty nie zauwazysz że jakos z fani innych klubów nie maja taki problemów. Np. Proponuje kuknąc w temat Tottenham Londyn. Pierwszy z brzegu. Przykład prowokacji ? no prosze jak koleś śmie pisać co kolwiek w kierunku Calcio i jakis teori z zaleznośc od przynależnośc klubowej z skoro tak naprawde co kolejke pokazuje gdzie jego miejsce. ? Romantyk był podobny na pkt. MU co Tomus Juventusu - piana i brak swojego zdanie :lol: Niggaz a ostatnie zdanie Twojej wypowiedz sprawa ze musz zapalić by do mnie doszło. Jesteś "nowym moderatorem" ale powiedz tak szczerze czy temat FC Barcelona nie "posiada w zwych szeregach" piano tłuków dla których Duma Kataloni to tylko schizofremiczne urojenie - "fanów" którzy tak naprawde są słaba wizytówka tego wspaniałego klubu ? Podobnie jest z Tomusem i jego podobnymi tylko jeśli chodzi o całe Calcio. Bo jak napisałem na tym forum od X czasu jest podział na ludzi z którymi można pogadac i których na starcie może a nawet trzeba ignorowac bo oni ta nic nie wnioszą to tematów.

DlaTwojej informacje nie zostawie tego tak. Bo gdyby chodziło o jakieś tematy o "rowarach" - "prostytutkach" czy "Plebanii" to rozumiem ale koleś który tak naprawde w tematach piłkarskich nawet nie próbuje rozmowy i poprawienie wizerunku "fanów niedzielnych" śmie uczyć innych ? Moderator - na forum piłkarskim ?

Pozdrawiam i jak Ci napisałem - Szacunkiem sobie mordy wycierać nie będę :!:

Wróć do „Wracając Do Meritum”