To teraz ja się muszę włączyć do rozmowy bo widzę, że zarzuty są prowadzone w moją stronę.
Może i nie mam wiedzy piłkarskiej, może nie udzielam się w tematach, może jestem złym moderatorem i może nie jestem obiektywny, ale nie mnie to oceniać i nie tobie Zaza bo wiadomo jaki jest twój stosunek do kibiców i całego Juventusu. Tak właśnie jak napisałeś - Juve i ich kibice są zerem. Napinasz i to widać od dawna, później lecisz z płaczem do kogoś bo, któryś z kibiców "Starej Damy" cię obraził, ale przez kogo? no pomyśl! Jak piszesz w co drugim poście (albo w każdym) o kibicach, ćpaniu itp, albo nawet o zawodnikach (że Juve kupuje Koke na kilogramy - przykład) to każdego z kibiców to rusza więc się zastanów o czym jest tu mowa. Fakt, że gadałem tylko z Niggazem nic nie znaczy bo to ja zajmuje się sekcją włoską i maestro_, który gdzieś nam zaginął. Co do mojego pisania w tematach o Juve jest inna niż myślisz bo wolę się nie włączać w takie gadki, jakie ty prowadzisz z innymi. Piszę zawsze to co mam do napisania bo wypowiadanie się w taki sposób jak ty w ogóle mnie nie interesuje. Swoją wiedzę mam i jestem z niej zadowolony, a jak ci się nie podoba to weź mnie poprostu zignoruj i tyle, nie będzie żadnego problemu bo mi to naprawdę wisi. Jeśli, któryś z Juventinich zasłuży na WP lub bana to dam mu go bez problemowo i to jest takie małe ostrzeżenie kierowane do kibiców "Straej Damy", którzy jak wiadomo nie są bez winy. Patrzałem w temat o transferach Bianconerich to mnie krew zalała (kto nie widział niech zajrzy) dlatego postanowiłem nieco ukrucić twoją 'władzę' na forum i nawet w troszkę nie czuje się winny. Tyle miałem do powiedzenia.