Ibrahimović i bagg od pewnego czasu czują się bezkarni, więc trzeba im pokazać, że wcale tak nie jest.
Agnieszka pisze:Napisałam to w tamtym temacie, bo jak czytam posty userów, którzy skarżą się, że są prowokowani, a sami prowokują
Niggaz pisze:albo coraz częściej posty bagga, aby dojść do wniosku, że nie tylko Zaza się napina
Krzysztof Jarzyna pisze:Bagg i Ibrahimowic/Zlatan18 ostatnio wcale Zazie nie ustepuja pod wzgledem napinki i prowokacji,
Oczywiście zgadzam się z Wami i muszę przyznać, że ostatnimi czasy jeśli chodzi o napinke mocno się nakręciłem, trudno, spróbuję przyhamować, powinno się udać. Ale nigdzie nie pisałem, że jestem bez winy, że nie napinam. Wymieniałem z Zazą zdanie n.t. nurtujących mnie problemów starając się na to wszystko patrzeć obiektywnie i chłodnym okiem.
Żebyście mnie zaraz nie 'zbiczowali' i nie kazali robic 'ortograficznej kary wg K.J.' zadam pytanie odnośnie tego co napisała Agnieszka w temacie o Juventusie. O jakiego rodzaju napinke chodzi? Teksty w stylu 'EPOka', dokuczliwe przypominanie o niskiej frekwencji na Delle Alpi, wspomianie o 'czarnym totku' ? Bo niedokońca sobie to wyobrażam szczerze powiedziawszy, wolałbym dokładnie wiedzieć o jaką napinkę chodzi. Aha i jeszcze jakie kary będą obowiązywać? Po 1wp, czy będą jakieś większe 'bonusy'?
Agnieszka pisze:bagg
Wreszcie dobrze
Agnieszka pisze:Wybacz za tamtą pomyłkę Wink Po prostu źle zobaczyłam Wink
Nic się nie stało