Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 20 sty 2006, 17:18

*_For_zaza_Milan_* pisze:Manumef a to co za sprawa z myszami na Old Trafford ? :shock: Aż mnie zamurowało :!: ale się dzieje:)
Nie ma myszy na Old Trafford! Zdarza się, że myszy są na ulicy, niedaleko stadionu, ale to tylko przypadek.
roza535 pisze:zdaża
:?
rozyczka pisze:Nie mówiąc już o większości zespołu który ciągle ćpa- Manchester jest ma chyba największą liczbę zawodników biorących dopping!!!
Subiektywizm Ciebie nie opuszcza :roll:

Vidić i Evra znajdują się w kadrze na mecz z The Reds. Tylko dlaczego, jak była możliwość by Vidić mógł zadebiutować w meczu z Burton, Fergie nie dał mu szansy :?
IFHHS podał najlepszych trenerów ubiegłego roku. W 20 niespostrzegłem sir Alexa. Gdzie ten nasz świetny menadzer?

Morten Gamst Pedersen znalazł sie na celowniku United. Ilu jeszcze się znajdzie? Co do zawodnika, to utalentowany, młody piłkarz i na mojej liście jest czwarty spośród lewoskrzydłowych którzy mogliby znaleść
zatrudnienie w Man Utd. Zajmuje miejsce za Ribery, Malouda i Carvalho.
roza535 pisze:O ile się nie mylę to to jest temat o Manchesterze i oceniałem Manchester.
Tak, to temat o United. Więc WYJDŹ!
roza535 pisze:Właśnie przybył- jak opisuje go prasa "największy angielski talent swojego pokolenia".
Taa... Wy to macie same talenty, a efekty widać.
roza535 pisze:Szkoda że Manchester musi oglądać Champions League w telewizji :lol: :twisted: :lol: :twisted:
Oj, brzydko. Zagrałeś nieelegancko. Podobnie jak Vieira...
P.S. Skończ waść, wstydu oszczędź (Kanonierom)

Wróć do „Anglia”