Nie ma myszy na Old Trafford! Zdarza się, że myszy są na ulicy, niedaleko stadionu, ale to tylko przypadek.*_For_zaza_Milan_* pisze:Manumef a to co za sprawa z myszami na Old Trafford ?Aż mnie zamurowało
ale się dzieje:)
roza535 pisze:zdaża
Subiektywizm Ciebie nie opuszczarozyczka pisze:Nie mówiąc już o większości zespołu który ciągle ćpa- Manchester jest ma chyba największą liczbę zawodników biorących dopping!!!
Vidić i Evra znajdują się w kadrze na mecz z The Reds. Tylko dlaczego, jak była możliwość by Vidić mógł zadebiutować w meczu z Burton, Fergie nie dał mu szansy
IFHHS podał najlepszych trenerów ubiegłego roku. W 20 niespostrzegłem sir Alexa. Gdzie ten nasz świetny menadzer?
Morten Gamst Pedersen znalazł sie na celowniku United. Ilu jeszcze się znajdzie? Co do zawodnika, to utalentowany, młody piłkarz i na mojej liście jest czwarty spośród lewoskrzydłowych którzy mogliby znaleść
zatrudnienie w Man Utd. Zajmuje miejsce za Ribery, Malouda i Carvalho.
Tak, to temat o United. Więc WYJDŹ!roza535 pisze:O ile się nie mylę to to jest temat o Manchesterze i oceniałem Manchester.
Taa... Wy to macie same talenty, a efekty widać.roza535 pisze:Właśnie przybył- jak opisuje go prasa "największy angielski talent swojego pokolenia".
Oj, brzydko. Zagrałeś nieelegancko. Podobnie jak Vieira...roza535 pisze:Szkoda że Manchester musi oglądać Champions League w telewizji![]()
![]()
![]()
P.S. Skończ waść, wstydu oszczędź (Kanonierom)