Zgadzam się, że potrzebuje czasu na aklimatyzację, ale również ze względu na kondycję. Nemanja nie grał od listopada, kiedy skończyły się rozgrywki w Rosji. A na Wyspach trza mieć żelazną kondycję. Dziwię się tylko, dlaczego Ferguson nie pozwolił Serbowi zagrać z Burton, a wustawił Silvestre'a*_For_zaza_Milan_* pisze:Może jeszcze potrzebuje czasu.Przeciesz to normalne że nie wskoczy w pierwszy skład i bedzie grał aż miło. Tym bardzie w takim klubie i takiej lidze. Zreszta wystawnienie jego w meczu z The Red`s było by złym posunięcie. To nie mecz by pokazał się z dobrej strony on musi by zagrać na dzien dobry max. Jak widzie wypowiedzi piłkarzy to juz sie nie moge doczekać
Kaadry obydwu drużyn:*_For_zaza_Milan_* pisze:MU osłabione, Liverpool też ma chyba braki. Bardzo ciekawe jak Ferguson druga linie zestawi na ten mecz.Bo Benithez chyba znów zagra z Gerrardem na boku a w środku duet Sissoko, Xabi. Po City czas na rechabilitacja Mu w oczach kibiców ale The Red`s w gazie bramka Kewella w meczu z Kogutami przednia. W defensywie bez zarzutów. Będzie jatka Old Trafford
Manchester United: Van der Sar, Howard, Neville, Bardsley, Ferdinand, Brown, Silvestre, Vidic, Evra, O'Shea, Richardson, Smith, Fletcher, Giggs, Van Nistelrooy, Rooney, Saha, Rossi.
Liverpool: Reina, Carson, Finnan, Hyypia, Carragher, Riise, Warnock, Traore, Kromkamp, Agger, Gerrard, Hamann, Alonso, Sissoko, Kewell, Cisse, Morientes, Sinama Pongolle, Crouch.
Jak widać znów sir Alex będzie miał problem z wystawieniem 'mocnej' pomocy. Richardson, Giggs, Fletcher, Smith?, O'Shea. Tylko pięciu pomocników (wśród nich obrońca). Fergie pewnie zdecyduje się zagrać ustawieniem pomocy: Fletcher, Smith, Rooney, Giggs. Wayne za napastnikami: Saha i RvN. No chyba, że Szkot zdecyduje się wystawić w napadzie Rossiego, co byłoby dla mnie miłą niespodzianką. Z Hyypią młody Włoch powinien sobie poradzić. Saha jest jednak dobrze zbudowanym, wysokim piłkarzem i to raczej na niego postawi trener.
Scholes udał się do drugiego lekarza, specjalisty, który ma sprawdzić co się dzieje ze wzrokiem Anglika. Park wznowił treningi z drużyną, ale jescze nie jest gotowy by zagrać. Cristiano, jak wiemy, musi pauzować (drugi mecz). O Heinze juz niewspominając.
Prawdopodobna '11': van der Sar - Neville, Rio, Brown, Silvestre(Evra) - Fletcher, Smith, Rooney, Giggs - RvN, Saha(Rossi).
W barwach 'The Reds' nie wystąpią Luis Garcia i Bouedwin Zenden, którzy narzekają na urazy. Agger i Krompkamp są gotowi grać. Najbardziej obawiam się Xabiego Alonso, który może zdominować środek pola wraz z Sissoko. Rio powinien poradzić sobie z Crouchem, a Wes Brown powstrzymać 'El Moro'.
Ciekaw jestem czy szansę gry dostanie Kromkamp, czy też Rafa Benitez postawi na Finnana?
Jedno jest pewne - przed nami gorący klasyk dwóch najbardziej utytułowanych drużyn w Anglii!
Tam miało być*_For_zaza_Milan_* pisze:Wyniki bronią trenera. Zawsze ! także wiesz
W zeszłym tygodniu norweski sąd orzekł, że kontrak między Lyn Oslo, a Man Utd jest jak najbardziej prawidłowy i John Obi Mikel powinien dołączyć do ekipy Czerwonych Diabłów.
Na moje, niech chłopak spada gdzie jego miejsce. Podobno kocha Chelsea, i tam też go chcą. 6 mln funtów i sprawa załatwiona. Ja nie chcę go widzieć na Old Trafford.
P.S. Dzisiaj mija 12 rocznica śmierci Sir Matta Busbiego, jednego z największych menadżerów w historii United!