Re: No jak ?

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: No jak ?

Post autor: Kaka_ACM » 21 sty 2006, 0:16

Damien22 pisze:Gratuluje pomysłu - chodzi mi o założenie tego tematu, super :D
Mam nadzieję, że mi pomożecie. Otóż podoba mi się taka super laska, która jest z mojego wieku - niestety nie znam jej jeszcze, a na wiosnę będzie wycieczka klasowa (prawdopodobnie 2 dniowa, a mamy na nią wyjechać chyba z klasą [gdzie jest ta girl :lol: ]. Proszę was odpisujcie i dawajcie jakieś skuteczne i dobre pomysły na podryw. Poznać ją przed wycieczką czy w trakcie ? I co zrobić żeby ją zainteresować?
Czekam na wasze odpowiedzi :wink:
Jako jeden z nielicznych i chyba najbardziej wtajemniczony w ten problem...( taka mała tejamnica...) powiem Tobie szczerze i po fachu....

Po pierwsze : Grunt to przyzwoity wygląd, jeżeli klientka sie Tobie podoba to... po prostu zamien znią kilka zdań, nawiąz rozmowe, znajdż wspólne tematy :wink:
Jezeli odpowiadasz owej damie wygladem zewnętrznym...To uwierz Mi.....nie musisz sie zbytnio produkować..będzie po Twojej myśli...no chyba ze nie masz Obrazek ( liczba Mnoga :wink: )
Natomiast jeżeli kobieta jest nieśmiała patrz pkt pierwszy :lol:
Trzeba być Soba, jeżeli brakuje odwag strzel Sobie malego i wal prosto z mostu :wink:
Pamietaj: Lepiej zapytaj, upewnij sie niz pożniej masz załować...
PS> Sorki za te wypociny i chaos panujacy w moim poście ....
Po prostu jestem dumny sam z Siebie i nieliczni wiedza ...reszta na dzien dzisiejszy moze pomarzyć...
Stawiam...... zdrowie... :beer:

Wróć do „Wracając Do Meritum”