AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 21 sty 2006, 13:16

Zaza pisze:Co by nie mówić brak Cafu i Maldiniego jest okazja do pokazanie się innym gracza.
Zgadzam się z Tobą ale wole żeby w meczu z Bayernem wyszedł Maldini Nesta Stam Cafu i atak Bayernu nie będzie mi straszny :twisted:
Zaza pisze:Przeciesz Simic jeszcze pół roku temu chciał odejśc z Milanu bo nie grał nic a nic A teraz jest podstawowym obrońća.
Dario pokazał się z dobrej strony :!: Przez ten czas nie popełnił żadnego poważnego błędu. Ale przyznam szczerze że gdy zaczoł zastępywać Cafu na samym początku to nie byłem taki przekonany do niego, ale po 2-3 meczach już sie o prawą strone nie bałem.
Zaza pisze:Patrza i widze Marsylia szprycowana Podczas meczu (finału) LM w 1993 (wtedy co światło zgasło) 10 piłkarz Marsyli było na gazie Przegralismy 1:0 - Ujawnił to jeden z piłkarzy w swej biografi .... Zaczna sie teraz sprawa. Śmierdząca sprawa Co za typy. 90 lata i LM na gazie. Takie kluby trzeba rozwiązywać
:shock: Skandal i to nie mały. Ten piłkarz co to ujawnił to chyba nie zdawał sobie sprawy z konsekwencji jakie teraz może ponieć Marsylia. Chyba sam w to nie wierzysz że Marsylia zostanie rozwiązana :P

Wróć do „Włochy”