NBA...

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light
Reputacja: 0

Post autor: Baqu » 21 sty 2006, 15:25

*_For_zaza_Milan_* pisze: Widzieliście wczoraj w nocy mecz Heat - Spurs :twisted: ??
nie widziałem :(

*_For_zaza_Milan_* pisze: Hej hej tu NBA :twisted:
King James w akcji tj. jego 46 pkt. z poprzedniego tygodnia

top 10 NBA z piątku - mi osobiscie najbardziej podobal sie wsad Mariona po podaniu Nasha
Corinthians pisze: Kolejna porażka Bullsów... Tym razem dostali w pupe od jeszcze słabszego Houston.
słabi to oni są bez T-Maca i Yao, a jeden z nich wrócił wczoraj już do gry. chińczyk też za niedlugo ma sie pojawic po kontuzji, i mogą jeszcze napsuć szyki innym teamom, jednak ten sezon muszą juz chyba spisać na straty
Corinthians pisze: Ale cóż Rockets mają McGrady'ego i Howarda, którzy razem rzucili 65 pkt;
mają jeszcze w swoich szeregach niezlego rozgrywającego Alstona, ktory moze dzisiaj nie błyszczał w rzutach ( tylko 5 pkt ) , ale miał 12 asyst ( prawie polowa dorobku zespolu ) oraz zebrał 8 piłek :)
Corinthians pisze: a Byki kogo mają? Loula Denga :lol: . Jednak mimo najsłabszego bilansu w swojej dywizji, Bullsi w całej konferencji nie stoją na straconej pozycji, i może wejdą do Play-off'ów.
Deng + Hinrich + Gordon odpowiednio 21 + 25 + 23 to ich wiek... jeżeli utrzymają formę z jaką się rozwijają, oraz do chicago dojdzie wreszcie jakiś pożądny center już za rok mogą nieżle namieszac we wschodniej konferencji i tego im zyczę i mam nadzieje, że dostaną się do PO chociaż bedzie o to bardzo ciezko.
Corinthians pisze: Phoenix stać na wygranie ligi. Mam nadzieję, że powstrzymają Spursów.
ostrogi mogą powstrzymać jedynie tłoki, a jeżeli nie zrodzi się jakiś kataklizm w druzynie z Detroit tak własnie się stranie. z 37 spotkań przegrali tylko 5 ! Mimo wszystko w tym sezonie in minus zaskakuje mnie Miami oraz Sacramento, natomiast in plus wyroznilbym szerszenie ( bardzo dobra gra Crisa Paula ) oraz Dallas, ktore mozliwe, ze niedlugo zdetronizuje SAS w southwest division.

dzisiaj Cavaliers go go go !

Wróć do „Inne sporty”