Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 21 sty 2006, 19:40

cloner pisze:Ale jakos go nie widze jako lidera zespolu to prawda - walecznoscia nadrabia braki techniczne, mysle, ze bylby z niego jeszcze pozytek

No dokładnie - jedyne czego nie można zarzucić Stolarczykowi to braku waleczności. Jeśli jednak chodzi o umiejętności czystko piłkarskie to jest on 100 lat za murzynami...Niezbyt dobrze podaje, nawet w prostych sytuacjach nie wspominając już o technice. Zresztą Stolarczyk jest już zaawansowany wiekiem i raczej nic wielkiego z niego nie będzie. Tak czy inaczej pewnie "Fakt" dorwał nie te tajne notatki co trzeba :rotfl: .

Dzisiaj pojawił się ciekawy wywiad z Petrescu w którym szkoleniowiec Wisły wypowiedział się niepochlebnie o Baszczyńskim, który udał się na testy do WHU. Ogólnie wypowiedź Rumuna bardzo mi się podobała - bez mydlenia oczu, bez mydlenia wąsów :rotfl: . Od początku optymistycznie podchodziłem do jego osoby i teraz już jestem pewien, że jesli on nie utemperuje gwiazdorskich zapędów piłkarzy Wisły to już nikt tego nie zrobi.

W wywiadzie Petrescu wypowiedział się także o dość trudnej sytuacji kadrowej, gdyż paru piłkarzy jest kontuzjowanych, a niektórzy najlepsze lata mają już za sobą. Poinformował, że potrzebna jest świeża krew i że potrzebna jest na wczoraj. Ciekawe czy Mielcarski to czytał bo od jakiegoś czasu nic nie słychać o jakichś zaawansowanych rozmowach. Ciągle tylko "Wisła poszukuje", "Mielcarski oglądał" a długopisu jak nie używali tak nie używają...

Wróć do „Polska”