Opisz poprzednika

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 21 sty 2006, 21:09

Void ten typ mnie zaskakuje coraz bardziej pozytywnie. Naprawde wyrasta nam na wartosciowego usera mlodego (chyba :lol: ) pokolenia ;) Oby tak dalej, a powinno byc dobrze. Tylko, zeby nie bylo tak slodziutko, to napisze, ze ma odstraszajacy avatar :P Po jaka cholere dawal tam Pisakka, tego nie rozumiem :roll:

bagg oj zaczyna nam cos ostatnio swirowac nasz mlody gniewny. Mam nadzieje, ze to nie przez pochwaly poczul sie zbyt pewnie, bo jego poziom ostatnio nieco sie obnizyl. Nie mowie tu o sposobie pisania, tylko raczej o sposobie zachowania... Doszly mnie sluchy o dosc dziwnym zachowaniu... nie ladnie panie bagg... :naughty: trzeba sie wziac troche za siebie, zeby czaeem nie trzeba bylo zastosowac srodkow wladczych i przymusu administracyjnego... :P

roza535 dosc dziwny nick jak na faceta... no ale co poczac, jestem tolerancyjny :P
Mimo, ze ma juz "range" (5WP) to i tak IMHO jest jedyn z niewielu, ktorzy moga sie jeszcze wygrzebac i wyjsc na prosta ;) Ma wiekszy dar pisania, niz wiekszosc naszych kofffffffffanych rangowiczow i to rokuje nadzieje na przyszlosc. No ale przed nim duzo pracy :P Jednak cos mi mowi, ze to faktycznie byly bledu poczatkujacego. Musi sie nauczyc kilku zasad jakimi sie tu kierujemy piszac posty i powninno byc dobrze. No a poza tym, to za wiele o nim napisac nie moge (poza tym, ze dalem mu przed chwila WP :smile2: )

Jak to mawia cloner:

Pozdrawiam

Wróć do „Gry Forumowe”