Gry...

Awatar użytkownika
MothToAFlame
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 160

Gry...

Post autor: MothToAFlame » 23 wrz 2022, 14:24

Skoczylem dzisiaj Steelrising. Dawno jesli chodzi o gre to nie mialem tak mieszanych odczuc . Mojej Pani sie bardzo podobalo, dla mnie walka byla hmmm srednio interesujaca za to lokacje przepiekne i fabula tez do strawienia. Nadmienie tylko ze grajac na PC mialem problem z kamera (zreszta jak wszysycy uzytkownicy kart od Nvidi) ktorego tworcom nie udalo sie do tej pory rozwiazac a potrafil mnie on do szewskiej pasji doprowadzic. Rozliczne ulatwienia i build ktory odkrylem przypadkiem spowodowaly ze gra sama w sobie jest tez wyjatkowo krotka jak na souls like.

Demko Wo Long ogralem , bardzo podoba mi sie dynamika walki, reszta no coz zobaczymy jak bedzie pelna wersja. Z tych gier ktore wymienil Kesz to poza Nioh ktorego obie czesci sa w mojej ocenie bezkonkurencyjne to chyba najwiecej czasu spedzilem w Remnant of the Ashes. Wyjatkowo fajny klimat i do pewnego stopnia losowo generowane mapy sprawily ze czesto wracam do tej gry. Lords of the Fallen po dobroci przemilcze w tym zestawieniu ;)

Wróć do „Hyde Park”