Opisz poprzednika

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Tomachos » 22 sty 2006, 21:40

fieldy pisze:
Pisakk pisze:No bo czy Ty możesz, z ręką na sercu, powiedzieć jaki naprawdę jest Tomachos?
ja moge, ale nie powiem
Gadaj, i to już :won:

Róza535 pisze:Jak dla mnie jest to pozitiv
Skad znasz wynik mojego testu :?:

fieldy alkofanatyk mało powiedziane, fieldy zna 3 miliony róznych sposobów na sprawienie sobie helikoptera, nawet wdraża je w życie :pijemy: czasami sie nawet nimi pochwali i podzieli :D

Mieszka jak wszyscy wiedzą w Kórniku przez ó zamkniete i jest chyba z tego dumny w każdym razie domaga sie poprawności pisanie nazwy swojego miasta :wink:
Probuje sie zawziecie uczyć podczas weekendów, znam jego ból... sobotni kac a tu godzina 6 rano i zapierdzielaj na uczelnie :roll: i w niedziele to samo :cry:
Fieldy uważa że najlepszy pod słońcem jest Korn :roll: niby o gustach sie nie dyskutuje, ale wtrące swoje 3 zdania i powiem:
Korn jest najlepszą kapelą pod słońcem,
Korn nie gra rewelacyjnej muzyki,
Korn nie jest nadzwyczajny,
:whistle:

Ta :twisted: właśnie wydałem na siebie wyrok :roll:

Prócz tego wszystkiego użytkownik posiada kilka kotów i jakies tam inne stworki domowe, tylko jakie :warrior:
Zna sie zajebiście na filmie, czego mu bardzo zazdroszcze :?
Na forumowych szlakach obrał scieżke Londyńską, ta najlepszą z możliwych czerwono-białą, nie kibicuje Arsenalowi od dziś :D
Pisze posty z sensem, dziennie po 30 :shock: + te w grach, przychodzi mu to z dużą łatwością 8)
co jeszcze..hmmm...aa.. no hazardzista straszny :? kiedys przegra wszystko czego sie dorobił, zobaczycie :wink:

To tyle bo mi się klawiatura skończyła :cry:
skończe jak zaczołem, cytatem z róży :lol:
Róza535 pisze:Jak dla mnie jest to pozitiv
Dla mnie też :wink:

Wróć do „Gry Forumowe”