AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 23 sty 2006, 2:36

Wiem Zagi że już wtedy go nie było ale jak Mancini taki mecz rozgrywał to nic dziwnego że Serse nosiło :lol: Dwóch trenerów w tej kolejce na trubuny odesłano. Bereta z Parmy i Cosmi oni już chyba po raz trzeci w tym sezonie dostają kare :lol: ładne typy.

Wiesz może Pinzi dyscypline planuje zmienić :roll: Cufre to był sparing-partner. :wink:

zagi82 pisze:No Milko coś ostatnio w słabszej formie niestety

hmm :roll: niestety od jakiegoś roku w słabszej formie pan Grzesiu Milko od GP W Szewcji :lol: Niestety komentarz Calcio to oni mają mizerny. Przykład Milko który najpierw coś powie - zacznie - a potem myśli co chciał powiedzieć i jak to skończyć...

Flaga piekna ale i widoczna :] kiedys w Ligue 1 były napisy "Soliderność" teraz "orzełki" i kibice Romy z Polski atakuje Stadio Friuli. Pewnie chłopaki mieli troche wode jak sie dowiedzieli że Francesco ma uraz. Aleterazpewnieciesząsięna maxa. Mecz wygrany - w pięknym stylu 4 bramki - 3 pkt. i to wyjazd :) Z tego co wiem planowali ten wyjazd od dawna a tu forma Romy trafiona w "10" :wink: jak by dlanich :D

Nici ide spać zaraz 3 :roll: miałem wcześnie wstać hehe niedoczekanie :p Pozdro i Dobranoc :!:
Forza Calcio :!:

Wróć do „Włochy”