NIE WIESZ, NIE PISZ!Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Debiut Evry
Zbiego okoliczności, choć coś w tym jest. Być może dlatego, że pmocnicy się wracali, a etgo w meczach nie robi Cris.janiofcb pisze:No i proszę - nie ma Cristiano i od razu zwycięstwo z wyżej notowanym rywalem
I za to go uwielbiamy!janiofcb pisze:Rooney waleczny jak zwykle - jego powroty do obrony stają się już normą a kibice daliby się wtedy za niego pokroić - i za to lubię
janiofcb pisze:prosiaka
Tym razem szczęście po naszej stronie. Teraz zapraszamy Arsenal do piekła. (choć w styczniu z trudniejszych meczów zostaje nam potyczka z Chelsea.futbolowa pisze:Bardzo dobre spotkanie.
Szybkie, ostre i zacięte.
Właściwie powinien być remis, bo oba zespoły grały naprawdę równorzędnie.
Brown mnie ostatnio pozytywnie zaskakuje. Gra nawet lepiej niż Rio, a na miejscu Silvestre'a pakowałbym walizki. Vidić będzie się musiał pocieszyć chyba siedzeniem na ławcefutbolowa pisze:Jeżeli chodzi o ManU... Na pochwałę zasługują w szczególności Brown, Rooney i Giggs. Oczywiście o strzelcu bramki zapomnieć też nie można, ale on aż tak się w całym spotkaniu nie wyróżniał.
Ruud słabo, Saha tak samo. Nie wspominam już o O'Shea i Fletcherze
Giggs swoimi rajdami zachwycał, a Rooney walczył do upadłego.
Co do O'Shea i Fletchera - nie będzę już tego komentował. Brawo również RIO! Dziś jeszcze obejrzę mecz.
Nie widziałem niestety ani sytuacji Gerrard - Evra, ani też Richardson - Sissoko.Gomez pisze:Troszke slabo zagral Gerrard, ktory za to odznaczal sie dosc groznymi faulami(na Evrze m.in.), co do lewoskrzydlowego to jakby niebylo po faulu na nim wolnego wykonywal Ryan, a nastepnie brame(dosc ladna) zdobyl Rio...
Jestem wniebowzięty, nie ukrywam. Charlton zdołał zremisować, United wygrało, David Jones trzelił dwie bramki dla NEC.
http://www.yourfilehost.com/media.php?c ... ___Rooney_
Celebrations.zip