welcome pisze:po primo:
"A gdyby w pierwszej polowie sedzia gwizdnal ewidentnego karnego na Robinho i uznal prawidlowa bramke Zizou to moglo sie skonczyn nawet 5-0"
bramka Zidana była z EWIDENTNEGO spalonego(Zizu był przynajmniej pół metra przed linia obrony) a to ze Orłowski i Roncero twierdz inaczej to nic nie oznacza. (Orłowski twierdzi też m.in. że w meczu Barcelona-Bilbao pilkarz Baskow mogł zagrac reka w polu karnym a sędzia nieslusznie podyktowal karnego... chyba ominela mnie zmiana przepisow, no ale coz, mam sporo pracy ostatnio...) Co do karnego widziałem JEDNA powtórkę, bo tyle zaprazetował C+. Trudno tam orzec cokolwiek. A że Marca i AS tak piszą, to nie znaczy że był karny.
Notabene gol dla Cadiz padł tez po spalonym.
Welcome po primo radze jeszcze raz obejrzec sytaucja ze spalonym Zizou a zobaczysz że to Baptista był za linia obrony a Francuz w momecie podania wychodził za pleców defensorów Cadiz. Także nie masz racji
Karny w meczu Barca - Bilbao był naciągany i zawdzięcza do Duma Kataloni cwaniactów Eto'o bez dwóch zdań - jak mówi stara piłkarska zasada Wita Zelazko
Robinho ? no chyba nie powiedz że ten karny nie był ewidentyny ? Przeciesz ten zwód był kluczowy. Potem obronca był już pół tempa z tyłu. Mógł zrobić to jak wczoraj w meczu Udinese - Roma kapitan klubu ze Stadio Friuli na Mancinim ale wtedy być my nawet nie poruszali tej kwesti.
Kolejne podpunkty to już Wasza czysto La Ligowa jatka
Pozdro