FMy

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 23 sty 2006, 18:02

roza535 pisze:A ja mam original po polsku :P

Ale chciałem się pochwalić swoimi osiągnięciami :D :
gram trzeci sezon Arsenalem i mam dwa mistrzostwa anglii, dwie Community Shield, Puchar Anglii i Puchar Ligi. Niestety w Lidze Mistrzów najdalej był ćwierćfinał i muszę przyznać że jest cięzko :cry:

Tak wygląda mój skład:

================Stekelenburg===============

Vanden Borre=====Coloccini======N. de Jong=====A Cole

Rooney======De Rossi===Leo Messi========C. Ronaldo

===========Reyes==========Henry===========

Na ławce:
:arrow: Van Persie
:arrow: Fabregas
:arrow: Cassano
:arrow: Sanderos
:arrow: Sivok

Ewentualnie w razie kontuzji czekają w pogotawiu Clichy, Ben Arfa, Leo Franco, Toure.

Ze sprowadzeniem miałem małe problemy bo za C. Ronaldo dałem 117 mln Euro a za Rooney'a 120 mln (sprowadzasz graczy na wolnym transferze a później ich sprzedajesz :P )

Chciałem jeszcze u siebie Bastiana Shwainstangera (czy jakoś tak :P ) Bayern już się zgodził tylko on powiedział że nie chce odchodzić (mimo astronomiczej kasy na kontrakcie :cry: ).
Samobójca :D Cassano na ławce? Jeszcze ci się nie burzy, że za mało gra? U mnie w reprezentacji Włoch jak raz go nie powłałem tak nie chciał już w niej grać :D Składzik fajny, ale ja bym parę zmian zrobił jeśli chcesz LM wygrać.

1) Collocini na środek obrony to nienajlepszy pomysł, lepiej Kompany'ego, Sinkiewicza, ew. Hubschmanna lub Cristiana Alvareza (napewno sa od niego lepsi)

2) Leo Messi to taki typowy AMC., w środku pola nie sprawdza się najlepiej, radzę lekko zmodyfikować ustawienie dla niego

3) Reyes w ataku to też porażka. Pozbądź się go. Koleś któru ma finishing 15 na atak? Lepiej już Cassano stawiaj, albo kup sobie Iaquintę (40 goli w sezonie murowane)

4) Bramkarza też nie masz najlepszego. German Lux, ten młody rusek z CSK, albo meksykanin Ochoa byłby lepszym rozwiązaniem.

To takie moje małe rady. Nie żebym w Ciebie wątpił, albo coś. Ale już ładnych parę lat gram w Menago :P

Wróć do „Hyde Park”