Finanse (Giełda, itp.)

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1396
Kibicuję: FC Barcelona

Finanse (Giełda, itp.)

Post autor: Keres » 20 paź 2022, 10:52

Slim mieszka w Yrlandi.
gilardino11 pisze:
20 paź 2022, 7:48
W sensie gdzie zamierzasz spierdalać? Bo chyba nie na zachód? No chyba że nie przeszkadza Ci dorabianie nierobów, dzieciorobów, przybysz z Afryki i Azji, nie przeszkadza Ci strach przed wyjściem gdziekolwiek po zmroku w każdym większym mieście A koszty życia są tak ogromne że może zostanie Ci w portfelu 30% więcej niż w Polsce?
No i najważniejsze będziesz zwykłym Ukraińcem który ma zapierdalać i się nie odzywać. Jak nie masz takich uprzedzeń to pakuj tornister
Daleko mi do plucia na Polskę jak to robią nasi celebryci, ale pisałem o scenariuszu realnej wojny u nas lub naprawdę kiepskiej sytuacji gospodarczej. Nie mam żadnego kraju upatrzonego, bo chciałoby się i ciepło [południe Europy] i w bogatym kraju [Skandynawia, Szwajcaria, Niemcy, Austria]. Nie ma złotego środka.
A plecaka nie mam na razie zamiaru pakować, chociaż w sumie mam, ale w innym celu.
Eyesmon pisze:
20 paź 2022, 10:21
Ja jeśli uciekac to polecałbym Azję płd wsch. Tanio. Kambo. Laos. Wietnam. Tajlandia już mniej.
Za daleko, wolę droższą Europę.
gilardino11 pisze:
20 paź 2022, 8:53
A mistrzostwem było na tym forum pisanie jak to Hiszpan czy Włoch ma dobrze A wedle Eurostatu Polak żyje na podobnym poziomie tylko co mieszkaniec Rzymu czy Madrytu tylko z jedną różnica że żona polaka pracuje A żonę Włocha czy Hiszpana często trzeba utrzymywać
No tak, taka mała różnica, że żona w Polsce musi pracować. :D

Wróć do „Hyde Park”