Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR » 25 sty 2006, 22:27

witam!w sumie-temat ma w sobie podtytul SUGESTIE wiec osmiele sie pewna podniesc,aczkolwiek licze sie z tym ze moze zostac zrzezana,uznana za nosnesnsowna a ja sam okaze sie ze jestem gupi,ale coz-wszelkie komentarze jak najbardziej mile widziane...

a wiec-odnosi sie ona rozdawanie przez adminow BANów,a ściślej-mam nadzieje ze powinna dodac userom nieco wiecej poczucia kontroli nad forum-a na niektorych modow podziala dokladnie odmiennie co dla pewnej czesci z nich okazac sie moze zbawienne...

mianowicie-czy w niektorych,okreslonych przypadkach(np. gdy user ma juz ponad 100 postow-jak wiadomo tzw.komety powinny byc wypieprzane na zbity bez zbednych ceregieli) o jego banie(czyli uzyskaniu dyszki WP) mogloby decydowac jakies wieksze grono forumowiczow?bo jak wiemy-osobisty stosunek modow do danych osob nie musi sie specjalnie pokrywac z odczuciem generalnie pojetej "spolecznosci" forum a to przeciez dla niej ono powstalo i dziala bardzo preznie?przykladowa sytuacja byl ban dla Zazy-bardzo kontrowersyjna sprawa,niektorzy mowili ze zniknął na chwile największy z napinaczy-inni ze zniknął z dyskusji "ogień" i generalnie smaczek...(trudno tu sie nie zgodzic z jednymi i z drugimi)czy nie mozna by rozwiazac tego w ten sposob,ze gdy user przyblizy sie do maginczej dychy i nastapi decyzja o wykluczeniu go sposrod forumowiczow na jakis czas to czy nie oddac wtedy glosu userom i niech oni zdecyduja czy dany ktos bardziej tu mendzi czy bardziej modzi sie uwzieli?w jaki sposob-mysle moznaby sie nad tym wspolnie jakos porozkminiac,wiele działów(np.Puchar Userowiczow)dziala jakos zbierajac poszczegolne opinie-czyli wg mnie- np.gdyby dany ktos X mial dostac bana to wtedy dajemy wypowiedziec sie WSZYSTKIM i w pewien sposob "zaglosowac" i zdecydowac o losie delikwenta w okreslonym przedziale czasu(np 24 godziny) mysle ze wiele sposrod kontrowersji zniknie w ten sposob-oczywiscie to tylko luzna propozycja i pomysl w ktorym jest masa bledow i niedomowien ktore pewnie zaraz zostana mi wytkniete,ale chcielbym wiedziec jak sie na to generalnie zapatrujecie?

Wróć do „Wracając Do Meritum”