Administratorzy - pytania, sugestie, propozycje

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 26 sty 2006, 0:08

No to i ja dorzuce swoje 2 grosze do tej całej rozmowy :wink: .

Ogólnie zdziwiłem się jak przeczytałem tekst RzuRa bo nie widzę w tym żadnej pryszłości. Nie wyobrażam sobie żeby poddawać los jednego usera do reszty (ukamieniowanie? :P ). Od tego są moderatorzy żeby decydować co zrobić z danym delikwentem. Nie ważne czy jest się nowym i ma się ledwie 50 postów czy jest się już zaawansowanym użytkownikiem gdzie liczba postów przekracza 2000. Każdy był kiedyś początkującym dlatego wszystkich musimy traktować na równi. Nie oglądaliście reality show? :lol: tam wyrzucali za złamanie regulaminu i tutaj jest podobnie z tym, że na forum można do przekroczyć 10 razy chyba, że sprawa jest bardziej poważna. Jak dla mnie ten pomysł nie przejdzie bo bynajmniej ja nie widzę w tym nic sensownego. Jeśli Zaza łamie regulamin to niech userzy piszą do niego żeby się uspokoił i nie będzie wtedy bana. Nie możemy dawać wolnej ręki komuś kto zawadza na forum. Tak jak napisał Jarzyna, userów jest ponad 10 tysięcy dlatego nie wyobrażam sobie jak można kogoś dać pod ich ocenę. Wiem, że też byście chcieli decydować o losach ludzi z tego światka, ale lepiej zostawcie to nam bo łatwa robota to nie jest :roll: Tyle ode mnie

Wróć do „Wracając Do Meritum”