Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 sty 2006, 13:22

fieldy pisze:to się chyba wsciekne - tylko Valencia została mi na kuponie i już prowadziła. Powinni uznać wynik obecny w chwili przerwania.

Nic nie mów na ten temat bo zabije :evil: Nawet 1;1 wytypowałem w meczu Udinese - Sampdoria (ma się nosa co Niggaz :]) Milan wymeczył 1:0, MU na plus :( Kamerun też :( a tu taka lipa przy prowadzeniu ..

Fieldy są dwie możliwośc ale żadna nie przewiduje uznania wyniku do czasu przerwanie :( I to najbardzie mnie wkur..denerwuje. Bo obniży wygrana jak nic :(

Sędzie dostał ponoć moneta. Z też go trafiła "któryś mądry" :( a teraz w obliczu tych ekscesów Nietoperze mogą miec kłopoty. Bo w Hiszpani jest jak sie nie myle (nie tylko tam) przepis o tym że gospodarz odpowiada nawet "za gości" - Choc troche to dziwne bo np. Real jedzie na Camp Nou jakiś culas w 12 minucie trafia telefonem w sędziego i co ? :shock: Także głupota. Już mi kursu nic nie zwróci ale oby Valencia nie miała kłopotów przez to ... "zdarzenie" :wink:

Edit: Mecz Valencia - El Depor będzie dograny przy pustych trybunach od 44 minuty i stanu 1:0 dla Nietoprze :!: :!: :!:

Fieldy nam to zbytnio nic nie da :? ale dobrze że tak to sie skończyła dla Valenci ... bo mogło być nie ciekawie.

Wróć do „Hiszpania”