zagi82 pisze:Pojawiło się kolejne nazwisko, swojsko brzmiące tym razem: Krzynówek
Z całym szacunkiem dla Krzynówka, ale chyba za wysokie progi jak dla niego! Zreszta on juz chwile sławy juz miał i watpie żeby kupowanie/wypozyczanie kogos takiego w czymś wzmocniło Romę!
zagi82 pisze:Wygląda na to że, poszukiwania skrzydłowych na wypadek odejścia Amantino już się rozpoczęły
Manccini ostatnio wypowiadał się że dobrze mu w Romie, i mam nadzieje że mówił prawdę i zostanie w Giallorossi bo taki zawodnik to prawdziwy "as" Romy co pokazały ostatnie mecze! Była by to duża strata...
zagi82 pisze:Gdybym miał wybierać między nim a powrotem Mido wolę Egipcjanina.
Jakoś wszyscy niechca Mido w Romie pamiętajac mu że nietrafiał do pustej bramki z 5 metrów w zeszłym sezonie, ale ja mysle ze to dobry zawodnik, co udowodnił w Marsylii w LM... czy grajac w Ajax'ie! A napastnika jakiegos trzeba tym bardziej że Vucinic pewnie nieprzyjdzie ( cena 15 mln.
A co do meczu to mam nadzieje że Roma się spreży i minimalnie wygra 2:1 lub 1:0... będzie naprawdę cięzko, tymbardziej jesli wyjdzie taki skład jak podał zagi82