AS Roma (zbiorczy)

_Romanista_

Post autor: _Romanista_ » 26 sty 2006, 19:41

*_For_zaza_Milan_* pisze:Lecce sie wycfaniło bo jak wiemy w czasie ostatniego roku zarobili na snajperach troche [Chevanton = 15 - Bozijnov = 12 wszystko szkola Zdenka ] ale to że Lecce chce 12 to nie oznacze że nie sa skłoni iśc na jakiś układ Oczywiście wszystko zależy od tego jak im pójdzie w rundzie rewanżowej. Bo ich sytuacja jest cieżka. Spadek ułatwie sprawe mi. Romie ale tego bym nie chciał bo lubie Lecce
A jeżeli ich spadek oznaczałby oddanie Vucinica za mniejszą dużo mniejszą kase do Roci to ja im tam życze tego spadku :D :wink:

*_For_zaza_Milan_* pisze:Mówiąc o jakich kolwiek kłopotach Romy trzeba pamietać że mimo to Pizzaro im przypisują Nie ma już balastu w osobie Cassano, będzie kasa za Mido, a i Franco Sensi pewnie w ostateczności wyłozy co trzeba
Moim zdaniem nie potrzeba nam Davida Pizzaro, Mamy Tomasiego, Perotte i Aquilaniego,któremu coraz lepiej się układa gra . Myślę że lepiej byłoby porozglądać się za jakimś dobrym ofensywnym pomocnikiem bo Jak Totti ma kontuzje to Jest mały problem. A pozatym trzeba Równiez poszukać aleternatywy dla Taddei'gobo może być problem gdy go kontuzja dopadnie bo unas z lewymi ofensynymi niezabogato.

A jeżeli nie Vucinic można pomyśleć o Bojinov'ie który grzeje ławę bo z Tonim nie ma co rywalizować i myślę że chętnie przyszedłby do Romy :wink:

Wróć do „Włochy”