AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 sty 2006, 23:12

I po meczu Roma na plus w Turynie :] ale dała plame bo ten wolny z ostatnich sekund nie powinien wejśc :roll: coż Bovo ma pech. Warunki na Delle Apli nie za ciekawe :lol: Jak Simone podcią nad Abbiatim na 3:0 mysle se szkoda że Tottiego nie ma :wink: :P Potem Capello doszedł do wniosku że może byc siara i trzeba walczyc coś. :wink: Emerson i Del Piero zmienili mecz. Choć czy Nedved nie spalił tej akcji bramowe ? :roll: Dobry mecz Manciniego ostatnio w gazie jest młody. Mexes kilka razy twardo ale zasłuzył na plusa :] Tommasi tez fajnie grał. Ciesza mnie bramki własnie Perrotty i Tommasiego ostatnio graja świetnie i zasłuzyli na to. 3;2 dla Rzymian i rewanż na Olimpico :]

Fajnie Curci wygladał w tej czapce jak na meczu primavery albo jak Carlo Mazzone :lol:

Ja zauważyłem że Roma gra teraz inna piłke niz wcześniej i nie mówie tylko o wynikach. Spelletti przyja krytyke na siebie i zaczyna teraz pokazywać pazurki :wink: Każdy wie co ma robić i gdzie ma być :)

<LILI> Romanista nie życz nikomu spadku :roll: no co Ty :wink: Jak Mirko bedzie chciał to sam wymusi transfer do Romy ... :]

Wróć do „Włochy”