AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 27 sty 2006, 0:55

PrOtEcToR napisałem już wcześniej odnoście Mirko.

Zagi Lecce sie wycfaniło bo jak wiemy w czasie ostatniego roku zarobili na snajperach troche [Chevanton = 15 - Bozijnov = 12 :roll: wszystko szkola Zdenka ] ale to że Lecce chce 12 to nie oznacze że nie sa skłoni iśc na jakiś układ :wink: Oczywiście wszystko zależy od tego jak im pójdzie w rundzie rewanżowej. Bo ich sytuacja jest cieżka. Spadek ułatwie sprawe mi. Romie ale tego bym nie chciał bo lubie Lecce :)

Mówiąc o jakich kolwiek kłopotach Romy trzeba pamietać że mimo to Pizzaro im przypisują :roll: Nie ma już balastu w osobie Cassano, będzie kasa za Mido, a i Franco Sensi pewnie w ostateczności wyłozy co trzeba :wink:
:wink:

Jak dla mnie Serb jest lepszy od Chevantona. Szkoda że nie kiedy musi sam ciągna Lecce on i Konan ale klub który na niego da te 12 :wink: baniek nie bedzie załował. Ma talent i co ważne potrafi strzelać, rozgrywać i wolne mu nie obce :] Bramki - Głową jak i nogą nie ma problemu :)

PrOtEcToR mecz na plus ale to nie tylko wynik o tym światczy. Sama graRomy od jakiegosczasu jest inna lepsza. Jak napisalismy wcześniej Luciano pokazał pazurki - najpierw przyją krytyke a teraz odpłasa sięza zaufanie. Przeciesz Mexes gra jak wyjadasz chwilami a tez był spanony :wink: Tommasi czym Mancini odżyli pełnią życia:) Nawet dzis Dacourt miał udany mecz w środku pola. To juz nie chodzi o jeden mecz ;wink:

Seriea_pl :wink: co racja to racja. Ale on już potwierdził swój talent w popszednim sezonie :) Pamiętamy jak bronił. Może gra nie szła zawsza na tak ale pokazał co nie co. Mimo młodego wieku nie spalił sie miedzy słupkami
:wink:

Wróć do „Włochy”