No ja się akurat tutaj wyjątkowo muszę z coco zgodzić. Klasowi piłkarze w Arsenalu to obecnie podstawowa 11 + Tierney, Tomiyasu i ESR - czyli 14 piłkarzy. Cała reszta kadry - Holdini, Cedric, Elneny, Lokonga, Nketiah i Nelson to totalna przeciętność, którzy raczej nie mieliby podstawowego składu w żadnym zespole Premier League. Osobny akapit dla Vieiry, który widać że ma skille żeby być gwiazdą ligi, ale jest póki co zagubiony i nierówny, więc jego impakt jest póki co również przeciętny.Kanonierr pisze: ↑10 lis 2022, 13:14
Nie rozumiem. Kto tam jest przeciętny?coco pisze: ↑06 lis 2022, 17:24Arsenal zwyczajnie zajął miejsce Liverpoolu w walce o misia, takie rzeczy się zdarzają, dla mnie ta forma Arsenalu to jest sprawa dla socjologów, jak się przyjrzysz kadrze to ciągle tam pełno przeciętności, no ale nie nazwiska a gra drużynowa się liczy, i w tym Arsenal jest świetny w tym roku, nie rozumiem tego fenomenu, ale doceniam.
Szkoda mi tego młodego Estończyka, Arteta wrzucił go chyba na zbyt wysokiego konia. Przecież ten gość jest nominalnie naszym bramkarzem nr... 6. Mamy Ramsadle i Turnera, 2 gości na wypożyczeniach, a w lidze rezerw Estonczyk przegrywa rywalizację z rok młodszym Hubertem Graczykiem. Swoją drogą dziwne że nie zagrał właśnie Polak.Magnum pisze: ↑10 lis 2022, 13:59Swoja droga, przegralismy, z tego co na skrocie widzialem to w troche kuriozalny sposob, bramkarz sie wywrocil i potem skosil goscia na karnego, a nastepnie walnelismy w slupek, potem bramkarz gosci sie wykazal pieknymi interwencjami po czym dostalismy dwa gongi na ryj. No coz, bedzie mniej meczow w styczniu