No dokładnie tak jest, jak piszesz.sickstick pisze: ↑10 lis 2022, 21:54Weź też pod uwagę, że dla ludzi nie oglądających w tym sezonie Premier League, nawet nazwiska z podstawowej 11 nie robią wrażenia. Transfery Ramsdale i White tu rok temu obsmiewano, Zine większość ma za przeciętniaka, Saliby kilku ludzi z forum pewnie w życiu nie widziało w akcji, Xhaka jako nie-przeciętniak to zaskoczenie nawet dla nas, Martinelli na równym poziomie gra tylko od paru miesięcy, Jezus to gość który w City siedział na ławie będąc jedyna 9 w kadrze, Odegaard to odrzut z Realu, Tomiyasu pomoc niczym nie wyróżniał się w średniaku Serie A, a kto kryje się pod skrótem ESR pewnie pół forum nie ma pojęcia.
Dla nas ci gracze nie są anonimowi, dobrze znamy ich klasę i w pewnym sensie spodziewalismy się tego improve który się dzieje , ale dla fanów Seria A czy La ligi którymi stoi forum wiele z tych nazwisk zupełnie nic nie mówi, a kadra Spurs z Perisiciem i Langletem wydaje się im być mocniejsza.
Tylko to wina pakietu tv, który posiadam, bo postawiłem na Polsat i dlatego nie mam dostępu do ligi angielskiej, a w tym sezonie trochę kibicuję Waszej drużynie, bo po pierwsze uwielbiam takie niespodzianki, jaką kilka lat temu zrobiło Leicester City, (nie zaś ciągłe wygrywanie Wielkiej Czwórki), a po drugie dzieciak mojego kuzyna kibicuje Kanonierom i latem postawił, że to właśnie oni wygrają mistrzostwo w Anglii. Aha i oczywiście nie znosi Tottenhamu. I muszę przyznać, że trochę zaraził mnie tym zapałem do drużyny z Emirates Stadium.