Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 27 sty 2006, 21:15

ZameR pisze:Nie przerkeślaj Blaugrany po porażce z RSSS..
Kibic Barcy dzien po spotkaniu nie wie z kim gral jego ekipa no ladnie :lol:

Krzysztof Jarzyna pisze:HB napisał:
hmmm... o ile dobrze pamietam, to nie przegralismy, tylko wygralismy i to az 5:0

HB, luuuz, dla niektorych San Sebastian to to samo co Saragossa... W sumie, co za roznica Jeszcze mozna dolozyc Santander. Tez na "S"
No i Seville :wink:

Krzysztof Jarzyna pisze:Ciekawe kto w zwiazku z powrotem Ronaldo pojdzie w odstawke?
Jeśli na lawce usiądzie Ronaldio to Lopez Caro pokaże że ma jaja :wink: bo tak naprawde to zasługuje na nią Ronaldo jesli ma wyjsc od poczatku na 35 min to ja dziękuje, lepiej neich wejdzie na ostatnie 20 min i zagra do konca i moze coś ustrzeli niz ma zagrać po kontuzji z miejsca niech poczuje sie lekko zagrozny i moze zacznie biegac.

Krzysztof Jarzyna pisze:Pewnie Soldado juz na dobre zostanie w Castilli (do nastepnej kontuzji, oczywiscie ).
Pojechac pojedzie zapewne a czy zagra :?: moim zdaniem raczej nie bo jak wiemy Antek jest tez dysponowany wiec neistety ale życze mu pichichi w Segunda :wink: Choć Baptista powinien usiąść a grac powinien Soldado.

Krzysztof Jarzyna pisze:Mam nadzieje, ze Caro wreszcie posadzi Bestie na lawke, bo ten czlowiek zaczyna mnie coraz bardziej irytowac
Moze da mu kredyt zaufania :wink: ostatnia szansa...

Wróć do „Hiszpania”