Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 28 sty 2006, 13:23

RzuR pisze:ak juz ostatnio polemizowalismy Niggaz-czasem zdarza wam sie naprawde wzbic sie nieco za wysoko pod wplywem otrzymania statusu mod'a
Prawda jest taka, że przed otrzymaniem statusu moda wypowiadałem się i komentowałem cudze wypociny w ten sam sposób. Różnica była taka, że nabijałem więcej postów bo każdy koment musiał pisać w odzielnym a teraz używam edycji często :wink:
RzuR pisze:niebardzo to sluzy dobremu postrzeganiu was
Być może, ale zwyczajnie nie jesteśmy w stanie zadbać o to, aby każdy miał o nas dobre zdanie. Pracy i tak jest dużo a edukowanie userów nie jest naszym podstawowym zadaniem. Dobrze by było gdyby nowi użytkownicy nie starali się z marszu zalewać forum postami. Warto jest przyjrzeć się wypowiedziom innych i na tej podstawie wyciągnąć wnioski co do specyfiki forum. Łatwo zauważyć jakie wypowiedzi są tolerowane bardziej a jakie mniej. Poza tym poraża nas ignorancja. Dlaczego każdy kto dostanie rangę (obecnie 5 WP) od razu biegnie z ryjem (że tak się brzydko wyrażę) zamiast poczytać regulamin i ogłoszenia, które obowiązują wszystkich. Pełno jest także zażaleń i wiązanek wysyłanych na priv, ale jakoś nie robię z tego tragedii. Zdaję sobie sprawę, że pełno to niewdzięcznych dzieciaków, ale taka praca. Ja dobrym wujkiem nie byłem nie będę.
RzuR pisze:a przydaloby sie na to spojrzec troche inaczej i lekko "wyjsc do ludu"...dobrze to wam zrobi..
Ciekawy plan, ale jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić :lol: Wbrew pozorom praktycznie wszystko co robimy czynione jest dla Was, ale na forum było lepiej. Problem tkwi w tym, że nie da się dogodzić wszystkim.

Wróć do „Wracając Do Meritum”