Grupa C: Argentyna, Arabia Saudyjska, Meksyk, Polska

Awatar użytkownika
yedraz
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1144
Kibicuję: Jagiellonia Białystok

Grupa C: Argentyna, Arabia Saudyjska, Meksyk, Polska

Post autor: yedraz » 01 gru 2022, 16:01

BadBoy pisze: ↑
01 gru 2022, 13:54
Nie poda się do dymisji czy nie zagra otwartego meczu?
To do wyboru, do koloru, albo jak kto woli. :blow:
Kluchman pisze: ↑
01 gru 2022, 13:54
Przez całą fazę grupową oddaliśmy 4 celne strzały na bramkę.
Te statystyki też dla mnie są z dupy wzięte, bo zaliczać strzał w słupek lub poprzeczkę jako niecelny jest kompletnym idiotyzmem. Bo jak wytłumaczyć że często po niecelnym strzale padają bramki (np. przy dobitce)? A choćby jakiś plaskacz lecący w bramkę zalicza się do celnych. :rotfl4:
Bardziej liczyłbym groźne sytuacje jakie zespół stworzył od tych celniaków.
Aha, wielu tu pisało, że nawet z Saudyjczykami byliśmy gorsi, no bez jaj, bo w tym meczu oni znowuż mieli ten karny (przez duże D) ikilka strzałów tuż obok słupka, które Wojtek miał pod kontrolą. :wink:
TS borys IFC pisze: ↑
01 gru 2022, 14:10
A i tak uważam, że większa szansa na awans jest przy odpowiedniej dozie ryzyka niż przy murarce.
I jest jeszcze jedna szansa, Francja rozbiła swój rytm meczowy i dla mnie osobiście błędem Deschampsa było wpuszczenie gwiazd na końcówkę żeby ratować wynik! I tak się nie udało, a z odpoczynku wyszła nerwówka. :naughty:
A już tyle Mundiali widziałem i częściej właśnie danie odpoczynku liderom, po dwóch bardzo dobrych meczach, kończyło się odpadnięciem już w ośmfinale niż dojściem do strefy medalowej. :o
No ale przecież Didier powinien dobrze o tym wiedzieć. :twisted:
DDK pisze: ↑
01 gru 2022, 14:37
Myślicie, że kibice w Danii czy Katarze teraz się zachwalają "ale piłkarsko byliśmy lepsi pod Polski?"
Oni tego nawet nie wiedzą. :P

Wróć do „Mundial 2022 Katar”