Typie, oceniam najczęściej na gorąco i jeśli mi powiesz, że w tamtym momencie nie miałem racji jak to pisałem to ciebie też wyśmieję. Polska grała mega [ch**], oczy bolały, Krychowiak kopał się w czoło, Czesław to dupa nie trener i podjął masę złych decyzji, z Meksykiem i Argentyną zagraliśmy jak rasowe lamusy, ale biorąc wszystko na chłodno podsumowałem, że mimo tak słabej gry awansowaliśmy dalej z czego się cieszę. Dlaczego tego nie przytoczysz? Dlaczego wyciągasz tylko to jak jechałem po nich, a nie jak to, że wszystko brałem na klatę i nie wycofałem się nigdy ze swoich słów? Dzisiaj, mimo wcześniejszych niepowodzeń, byłem pewien, że jak nie mają nic do stracenia do zagrają lepszy mecz i powalczą. Było tak czy jesteś kolejnym, który powie, że Francji się nie chciało?Hersk pisze: ↑04 gru 2022, 19:43Tomus po co pouczasz innych jak własciwie codziennie nazywasz na tym forum jakiegos piłkarza albo klub parówami, jedziesz po każdym piłkarzu własciwie ktoremu cos nie wyjdzie w jakims istotnym momencie. Nagle jakis patriotyzm sie w tobie odzywa bo ktoś po Polakach jezdzi? Przeciez pochopnie oceniasz z kanapy chyba z 1000 piłkarzy na tym forum, mam ci cytaty wklejac jak jezdzisz po kims bo np skiksował?
W meczu z Meksykiem Zalewskiego lamusem nazywasz, Krychowiaka jebanym debilem, Michniewicza jebanym przegrywem. A o grze piszesz coś takiego: "Niech te polskie kurwie obejrzą sobie jak się gra w piłkę. Wystarczy dokładnie podać do napastnika, ale od tego trzeba mieć piłkarzy, a nie podróbki".
Nasi to kurwie i podróbki, ale jak ktoś inny skrytykuje to hejter XD
Naprawde nie lepiej powiedzieć jestem hipokrytą i przez emocje pierdole?