1/8 FINAŁU: FRANCJA - POLSKA (04.12.2022 - 16:00)

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

1/8 FINAŁU: FRANCJA - POLSKA (04.12.2022 - 16:00)

Post autor: Hersk » 05 gru 2022, 11:47

Pomijając serwis jaki ma w klubie, piłkarzy, jak tam się gra ofensywnie, dziwi mnie że Lewy to pewnie obok Valverde i kogoś tam jeszcze najlepszy piłkarz La Liga w tym sezonie, strzela kapitalne bramki, gdzie pewnie więcej niż połowa z nich to jego indywidualny geniusz jak z Villarrealem, Mallorcą, Bilbao, gdzie na grzyby obrońców wysyłał zwodami, a w kadrze przyjeżdża w tej formie z Barcy i piłka mu się odbija od nóg. W Barcelonie potrafi zejść, rozegrać, zagrać dokładna piłkę, a w kadrze nogi na mundialu miał spętane. Czuje zal, że do kolejnej ligi wszedł jak do siebie do pokoju a w kadrze wygląda ostatnio jak piłkarz który przyjąć nawet nie potrafi. Mówimy o jednej z najlepszych dziewiątek w historii tego sportu w tym szerokim znaczeniu, a w kadrze mimo wielu bramek ciągle czuć taki jakiś niedosyt, nawet niech nie strzela, ale coś dziwnego mu się włącza, jakiś tryb w którym ciągle traci piłki i wygląda nie jak piłkarz Barcelony ale co najwyżej nie wiem Anderlechtu. Mam wrażenie że frustracja związana z tym że jest tak dobry i musi grać z dziadami tyle lat w tej kadrze sprawia że włacza mu się jakiś tryb dziwny xD

Wróć do „Mundial 2022 Katar”