Czego obecnie słuchacie?

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Czego obecnie słuchacie?

Post autor: Kesz » 05 gru 2022, 12:38

Mimo wszystko, jej kanał youtube nie ma nawet 100 tys subskrybcji a średnia oglądalność jej filmików to jakieś 3-4 tys. wyświetleń.
Kiedy np. ten utwór World Colide jaki zaśpiewała ma 32 mln wyświetleń no ale to zostało hymnem Mistrzostw Świata League of Legends, przykładowo rok wcześniej hymnem tych rozgrywek było "Warriors" Imagine Dragons.

Ogólnie sam uważam, że chyba więcej by ugrała w swoim życiu jakby jednak bardziej się skupiła na muzyce niż nagrywaniu rozgrywki z LoL'a
No ale dziewczyna ma 27 lat, jeszcze teoretycznie wiele przed nią. I być może po prostu to, że akurat mi gdzieś wpadła w ucho, nie znaczy, że na rynku Amerykańskim łatwo jest się przebić, tam pewnie takich dziewczyn jest ogrom, ale miała ku temu fajne warunki, bo sam fakt, że nagrała hymn do Mistrzostw Świata w największej świetności Legaue of Legends a do tego gościnie nagrywa z Falconshield... Ale w gruncie rzeczy to wszystko cały czas kręci się w uniwersum League of Legend, bo Falconshield też nagrywa utwory pod to uniwersum. Sam w League of Legends specjalnie nie grałem, odpaliłem może z ciekawości kilka razy, ale gry MOBA to nie moja bajka.

Mimo wszystko ma spore możliwości wokalne dziewczyna, już pomijając jej urodę.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”