Gry...

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Gry...

Post autor: Kesz » 09 gru 2022, 16:02

Ja sobie nadrobiłem show po nocnej służbie i chyba jedyne takie większe rozczarowanie, to, że nie zapowiedziano DLC do Elden Ring.

Wiele gier zapowiada się ekscytująco, ale niestety bardzo dużo z nich wychodzi na Playstation 5 gdzie tak jak konsole może bym kupił, tak wydatki na gry mnie dobijają. Ale trzeba przyznać, że Sony zgarnęło dla swojej konsoli masę świetnych eksów.

Oczywiście ja i tak najbardziej czekam na Diablo 4 i cieszy potwierdzenie daty premiery.

Jeśli chodzi o same wyniki GOTY to jakoś byłem spokojny, że zwycięży Elden Ring, ale zaskoczyła np. kategoria gry roku według graczy gdzie wygrał... Genshin Impact, to chyba pokazuje, że głosy azjatów powinny iść do osobnej kategorii.

Chyba najwięksi zwycięzcy tej gali jeśli chodzi o nagrody to Elden Ring, God of War Ragnarok i Stray

Też będzie chyba trzeba w końcu ograć Remnant From The Ashes skoro zapowiedziano dwójkę no i Lords of Fallen jakiego rozgrywkę przerwałem.
Hades 2 też cieszy aczkolwiek przy zapowiedzi wyglądało to jak Hades 1 z nowym skinem postaci... Hadesa ogrywało mi się przyjemnie, lubiłem sobie zrobić w ciągu dnia 2-3 rajdy i oby dwójka nie rozczarowała.

From Software też zapowiedziało Armor Core, ale meszki to nie moja bajka.

Swoją drogą Kojima zapowiadał, że pracuje nad grą jaka zrewolucjonuje nie tylko branżę gier ale też branżę filmową... No ale chyba nie chodziło o DS2 ;) W jedynkę też nie grałem, bo symulator kuriera mnie nie kręcił, warto w ogóle czy nuda?

Wróć do „Hyde Park”