Plebiscyt forumowy 2022

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5053
Kibicuję: Tylko WISŁA

Plebiscyt forumowy 2022

Post autor: DDK » 10 gru 2022, 15:41

1. Najbardziej wartościowy forumowicz -
1. @matt - parę lat już miałem Cię nominować, ale zawsze jakoś mi umykało. W tym roku zwróciłem większą uwagę i myślę, że w końcu nadszedł ten czas. Bardzo merytoryczne posty na wysokim poziomie.
2. @Rezus - ostatnio bardzo aktywny, fajny forumowicz, który rzadko jest nominowany. Niemniej jednak uważam, że bardzo znaczący dla forum.
3. @Morrow - nie taki aktywny, przynajmniej nie w tematach, w których pisze. Ale... wiedza, kultura, umiejętnośc pisania na najwyższym poziomie. Jedne z najlepszych postów, często bardzo długie, ale warte przeczytania.
2. Debiut roku -
1. @roque - aż sprawdziłem sobie listę, kto się w tym roku zarejestrował i w porównaniu z ostanimi latami kojarzyłem parę nicków. Roque za to, że kojarzę jego wypowiedzi w domku.
2. @Mr.Chris - w ogóle byłem w szoku, że zarejestrowałeś się w tym roku. Byłem przekonany, że jesteś jakimś starym forumowiczem :D
3. @Draser za dawane lajki :P
Jeszcze brakło miejsca dla @MothToAFlame i @Antoni Walendziak
3. Największy znawca -
1. @Magnum - za wiedzę dotyczącą przepisów gry w piłkę.
2. @moody - zastanawiałem się, gdzie Cię dać i tutaj wylądowałeś. Za fajne opieranie się często na statystykach i dużą wiedzę.
3. @Kluchman - ogromna wiedza o wielu aspektach życia. Mimo, że rzadko się zgadzamy, to bardzo doceniam chęć rozwijania się w prawie każdym aspekcie nauki.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
1. @Delpiero14 - w sumie nie wiem czemu. Jakoś tak mi się wydaje, że fajnie byłoby pogadać, mimo, że sporo się różnimy.
2. @sickstick - chciałbym zobaczyc jak się zachowujesz na żywo. Z jednej strony mega dużo postów, fajne wypowiedzi i uczestnictwo w życiu forum, a z drugiej bardzo słaby poziom argumentacji i "wiecznie pokrzywdzony Arsenal" :P
3. @futbolowa - chociaż mam wrażęnie, że Twój foruming jest taki, że już Cię znam. Mało kto się dzielił na forum swoim życiem, tak jak Ty, a to akurat dużo plus, bo dzięki temu można trochę Cię "poznać".
5. Największy dowcipniś -
1. @cloner - czasami zajebisty humor, ale czasami taki, że praktycznie nikt się na niego łapie. Z jednej strony aspirujesz do MVP, ale raz na miesiąc pierdolniesz czymś taki, że "wszyscy się spinają, tylko tu luźno sobie dyskutujesz".
2. @Chlopaczek - po paru latach wracasz tutaj w moim rankingu!
3. @Morrow - rzadko bo rzadko, ale fajny, inteligentny humor, jak chociażby w poście w temacie o reprezentacji. Wiem, że był on 28 grudnia 2021, ale to tylko przykład.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
1. @Dr.Football1 - gość zaczął karierę i go ani widu, ani słychu. Doktorze, wracaj!
2. @kaczy - posty kaczego to jedna z najlepszych rzeczy, jakie miało to forum. Kaczy, opowiedziałbyś coś ze swoich przygód!
3. @petru - 15 postów w tym roku. Nie pasuje komuś, kto kiedyś uratował to forum! Piwus, co z Tobą?!
7. Najlepszy avatar -
1. @Kluchman
2. @Tomusmc
3. @futbolowa - że chyba jako jedyna na forum ma tutaj swoje zdjęcie!
8. Wydarzenie roku na forum -
1. Tomusmc tatą! - możemy dyskutować, pisać, kłócić sie, ale zawsze najważniejsze jest życie w realu. Zresztą post, że został tatą jest najlepiej ocenionym postem w tym roku!
2. @sickstick programistą! - to samo co wyżej.
3. Mundial i cała dyskusja o katarze.
9. Kto poczynił największy postęp -
1. @piotrcies - rok temu napisalem, że "oblata w piórka". Teraz zszedł na ziemię i gdyby bylo więcej miejsca to bym Cię dał w nominowanych do MVP. Piotrek, po słabym 2021 roku wróciłem do swojego poziomu i oby tak dalej.
2. @Chlopaczek - kiedyś świetny humor, który potem strasznie mi zbrzydł na tyle, że miałem Cię na ignorze. Ostatnio bardzo często odczytuje Twoje posty i widzę, że wraca stary, dobry Chłopaczek - ten, którego pamiętam z początków mojego forumingu.
3. @Bernabeu - szczerze to liczę, że w przyszłym roku powalczysz o MVP. W poprzednich latach rzadko zwracałem uwagę na Ciebie (mniej pisałeś?), a ostatnio wszędzie widoczny. Oby tak dalej!
10. Najbardziej pomocny użytkownik -
1. @seba82 - znowu za pomoc w treningu, dziękuję ;)
2. @czubatka - Ty tutaj mam nadzieję, że będziesz co rok i chyba wszyscy wiedzą za co.
3. @maciek_88 - za pomoc na priv w 2 sprawach.
11. Najfajniejszy użytkownik -
1. @Eyesmon - zajebisty gość, mega fajny tryb życia, chciałbym usiąśc na piwku kiedyś na takim wyjeździe co organizujesz i pogadać o życiu.
2. @Enjo - w tym roku padło na Ciebie. Myślę, że byłoby sporo wspólnych tematów - od piłki, przez mecze po siłownie. Wydajesz się fajnym gościem, który na przestrzeni paru lat bardzo dojrzał.
3. @Tomusmc - podobnie jak wyżej. Bardzo dużo wypowiedzi szczerych, czasami nie trzyma się za język, ale zazwyczaj trzyma fajny poziom. Lubie forumowiczów, którzy "zyją" na forum.
12. Największy dziwak -
1. @Piekie(L)ny - mam nadzieję, że ktoś zatrzyma bawarską maszynę, bo do tej pory mam ją przed oczami jak widzę tego użytkownika.
2. @7lechus - w pozytywnym sensie, bo podziwiam, jak można interesowa się kobiecą piłką :P
3. @Boticelli - bo najebał ponad 100 000 postów, nie piszac praktycznie nic od siebie :(
13. Najsłabsze ogniwo -
1. @MarcinW - drugi rok z rzędu. Mimo, że czytam Cię coraz mniej to mam wrażęnie, że większość postów przesycona jadem.
2. @Kesz - (głos zmieniony w trakcie//piotrcies).
3. @MazurXIII - kompletnie nie pasujący mi tutaj forumowicz.
14. Największe rozczarowanie -
1. @Kesz - największe załamanie. Tak wypisywanych głupot dawno nie czytałem - od tematów z Messim wczoraj przez oszukiwanie w Szachach po... ach, dużo tego było w tym roku.
2. @Hersk - zajebisty użytkownik, a ostatnio dał się strasznie ponieść emocjom. Rozumiem rozczarowanie, ale warto czasami zachować sobie coś dla siebie. Mama nadzieję, że uda się trochę ochłonąć po powrocie, bo ogólnie szkoda byłoby takeigo użytkownika stracić. Rok temu debiut roku, a teraz niestety trochę za dużo emocji.
3. @Pinturicchio - rok temu dostał sporo głosów na debiut, a od lutego go nie ma. On ma bana na zawsze czy po prostu nie wrócił?

Brakło mi miejsca, żeby jeszce kilka osób wyróżnic, które zasłużyły, ale cóż - może w przyszłym roku :)

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”