Gry...

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 337

Gry...

Post autor: cruel » 10 gru 2022, 17:13

Malo ciekawych rzeczy na Game Awards, ale fajnie ze Elden Ring zasluzenie dostal GotY. Widze, ze GoW dostal tez kilka wyroznien, po 25h grania dalej czekam na cos ciekawego, moze sie doczekam ;)

Widze tez, ze pod koniec robienia BG3 stwierdzili ze warto dorzucic cokolwiek co sie polaczy z poprzednimi czesciami, ostatnie sekundy trailera:

BG3 na pewno kupie, system walki powinien byc swietny (turowa walka + system D&D, brak zjebanego systemu physical / magical armor), muzyka tez wydaje sie bardzo fajna. Jedyny problem to sposob, w jaki Larian pisze fabule i dialogi postaci, jest w tym cos... nie wiem, przesmiesznego, ze nawet jak na ekranie dzieje sie cos powaznego, to gdzies czlowiek nie odbiera tego tak jak powinien. Postacie jakies takie lekko sztuczne, nie wiem, ale zagram na pewno.
Kesz pisze: ↑
09 gru 2022, 16:02
Też będzie chyba trzeba w końcu ograć Remnant From The Ashes skoro zapowiedziano dwójkę no i Lords of Fallen jakiego rozgrywkę przerwałem.
Oba nie warto ;) Nioh 1 & 2 dwie klasy lepsze, nie boj sie trudnosci az tak, po prostu musisz grac troche inaczej niz w typowe Soulsy (np. warto blokowac o dziwo).

Wróć do „Hyde Park”