1/4 FINAŁU: MAROKO - PORTUGALIA (10.12.2022 - 16:00)

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5053
Kibicuję: Tylko WISŁA

1/4 FINAŁU: MAROKO - PORTUGALIA (10.12.2022 - 16:00)

Post autor: DDK » 10 gru 2022, 21:14

BeeV pisze:
10 gru 2022, 21:05
Wszyscy co piszą smutne podejście do życia, współczucie dla "gwiazdy" szkoda, że odpadł itp. Śmieje się z Was on jedzie do klubu i się śmieje a ja z Was nie mogę bo wierzycie w magię TV która robi Wam z mózgu pianę haha.
Tak, życie jest smutne.
Trzeba współczuć najlepszym
Piłka to okrutna gra
Kurde lepiej krzyczeć z za monitora
Większość z ludzi na forum nie ma pojęcia o "zapleczu" - tak napisałem zaplecze bo gdybym bardzie napisał to dalej by były dziwne pojęcia tych wszystkich ekspertów.
Słyszałem wiele opinii i nic już mnie nie zdziwi bo ile "mózgów" tyle elokwentnych wypowiedzi.
Na koniec powiem, że jestem byłym piłkarzem a podejrzewam, że 99% z Was grała w piłkę amatorsko, pół-amatorsko ale może 5% profesjonalnie i gówno wie o piłce a wypowiada się jak ekspert! Brawo!
ale gdzie sięwypowiadamy jako esperci? gdy piszemy, że Ronaldo przeżywa porażkę? Chłopie, ja jak parę lat temu przegrałem w finale pucharu Krakowa PA to pół nocy nie spałem bo byłem tak wkurwiony, a jak odpadliśmy z turnieju to mi poszła łezka z oka i co w związku z tym? Rozumiem emocje piłkarzy i dla wielu z nich piłka to coś ważniejszego niż pieniądze czy zdrowie. Dlatego szkoda mi Ronaldo, jak wielu innych piłkarzy, którzy przeżywają porażki.

Wróć do „Mundial 2022 Katar”